Login/Registracija

Mahir Mulalić SE ZALJUBIO, neće kući: „Ovde su jako lepe devojke“ (VIDEO)

Pobednik „Zvezda Granda“, Mahir Mulalić, trenutno sa prijateljima boravi na crnogorskom primorju, a naša ekipa imala je eksluzivnu priliku da porazgorava sa njim i sazna detalje njegovog mini odmora. 


Na početku razgovora otkrio je zašto je odlučio da leto provede baš u Crnoj Gori, ali i zbog čega to ne želi da se vrati u rodnu Gračanicu. 

– Meni je Crna Gora uvek bila izazovna i lepa i drago mi je što sam opet ovde. Karko ću se zadržati, a voleo bih da ostanem 15-tak dana, ali Bože moj- rekao je Mahir. Ipak, mi smo naslutili da se nešto dešava i pitali smo ga šta ga to intrigira u Crnoj Gori, ali je ostao misteriozan, ne želeći da otkirije da li je nova ljubav razlog zbog koje želi da produži odmor. 

– Intrigira me Crna Gora (smeh). Ima puno sveta, a ja volim gužve. Na primorju su uvek lepe devojke, dobra raja- rekao je i nastavio: – Saobraćaj me malo nervira, jer smatram da dobro vozim, a nerviraju me loši vozači.


Vrele letnje dane provodi sa društvom na plaži, ali mu je jučerašnji dan bio poseban jer je bio u društvu koleginice iz takmičenja Krstinje Matanović. 

– Bili smo kod Krstinje na nastupu, uživali smo, zabavljali se, bilo je super, malo sam i ja pevao. Utisci su…ajd živeli – ponovo je bio misteriozan Mulalić, što je samo podgrejalo sumnju da se nešto dešava na primorju. Ali kako nije hteo da priča na tu temu, prebacili smo se na drugu, onu aktuelniju – novu pesmu „Daće Bog“ koja je nedavno doživela svoju premijeru. 

– Meni je drago što je moja nova pesma ugledala svetlost dana, cela ekipa i ja smo ponosni. Pesma mi je legla na prvu, čak sam je iz prve i otpevao u studiju. Bila mi je čast raditi sa Banetom Opačićem i snimati spot baš u Crnoj Gori. I ako Bog da očekujte od mene nešto novo od jeseni, jer nastavljam putem kojim sam krenuo – istakao je Mahir u intervjuu koji možete da vidite u videu. 

Foto: D. Stefanović,
Autor: I. Ankić