Login/Registracija

Mahir Mulalić NIKAD ISKRENIJE o pobedi i Mariji Šerifović: „ZNAO SAM KOLIKO VREDIM“

Ovogodišnji pobednik „Zvezda Granda“, Mahir Mulalić, osvojio je srca publike još tokom takmičenja, a pored sjajnog vokala neminovna je i njegova mirna energija.


Iako je za kratko vreme doživeo enormnu popularnost, slava ga nije udarila u glavu, a sada kada su se emocije od finala napokon slegle pobednik je po prvi put otvoreno govorio o svojim očekivanjima na početku takmičenja.

– Po prvi put ću najiskrenije da kažem, ja sam se u takmičenje prijavio sa ciljem da uđem u finale pa šta se desi. Uvek sam bio svestan toga koliko vredim i da treba da učim i ispostavilo se da je Marija bila najbolja u tome– otvoreno je rekao pevač gostujući u emisiji „Praktična žena“.


Nakon pobede usledio je i čuveni pobednički koncert u njegovom rodnom gradu-Gračanici koji je za njega bio ostvarenje snova.

– Kao klinac sam išao na koncerte poznatih pevača i stalno sam zamišljao kako bi bilo da jednog dana i ja tako izađem i pevam, i desio se i taj trenutak- ispričao je Mahir za naš portal.

Mladog pevača smo nedavno sreli u Grandovom studiju kada nas je provozao u automobilu koji je dobio nakon pobede, a šta nam je tom prilikom otkrio možete pogledati u videu ispod.

POGLEDAJTE I 

Na dan koncerta doživeo PEH: “Ostavio sam STATUU POBEDNIKA sa strane i za pet minuta je NIJE BILO“

Sada je pobednik „ZVEZDA GRANDA“, na scenu je PRVI PUT stao sa 18 godina, a evo šta mu KARLEUŠA tada govorila! (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić