Login/Registracija

LUPALA MU JE u pet ujutru na vrata, a zatim OBILA BRAVU! Steva otkrio detalje O SVOJOJ SUPRUZI

Stevan Anđelković sa svojom devojkom Natašom bio je u vezi punih jedanaest godina, a nakon što su ovu ljubavnu priču krunisali brakom, pevač je priznao da između njih nije oduvek bilo simpatija.

– Pevao sam u jednom klubu kada sam je ugledao. Međutim, ona je meni bila totalno antipatična. Nisam poželeo ništa da imam sa njom. Bila je dominantna, pravila se važna, a u stvari sve je to bio neki odbrambeni mehanizam, štit – prisetio se pevač i dodao – Pitala me je da otpevam neku pesmu, ja sam rekao da je ne znam. Toliko me je nervirala.

Stevan kaže da je prvi susret bio na njenu inicijativu, imajući u vidu da mu je po drugarici poslala cedulju sa porukom. Pristao je da ode sa njom na kafu, čisto iz pristojnosti, ali nakon samo par razmenjenih rečenica, zaljubio se u svoju sadašnju suprugu.

– To je neverovatno zaista. Njen stav, držanje, kako razgovara, sve mi se svidelo. Tad sam joj tek video i oči, usne, kosu, sve. Sa druge strane, ona je bila zaljubljena u mene dok me nije upoznala. Kada me je videla uživo, razočarala se, nije joj se dopalo ni kako sam se obukao. Ali kasnije je sve proradilo – nasmejano govori Anđelković u emisiji „Od A do Da“.

On ističe da su njegova supruga Nataša i on veoma različiti, dok je ona temperamentna i dominantna, on je smiran i povučen. zato veruje da se suprotnosti privlače. 

– Postoje odnosi kod kojih su te suprotnosti fatalne, ali kod nas su se zaista poklopile. Naravno, vremenom smo počeli da ličimo jedan na drugog. Ona je poprimiila moje, a ja njene osobine – istakao je on.

Iako mu je ona uvek davala smernice, bila inicijator zajedničkog života, te ga ispitivala kada planira da je zaprosi i da se venčaju, Stevan je bio taj koji ju je iznenadio tokom zajedničkog skijanja sa kolegama.

– Prsten koji sam prethodno odabrao sa mojom kumom Milicom Todorović, izvadio sam kada smo se vozili žičarom. Ona je bila u šoku, a ja sam u džepu imao još jedan rezervni, u slučaju da mi ovaj ispadne u sneg – otkrio je Stevan.

Iako nije ljubitelj velikih venčanja i proslava, zbog nje pristao je na sve, pa su za njihov najvažniji dan angažovani igrači i koktel majstori, a na samu ceremoniju, mladenci su stigli brodićem. Pored svega navedenog, ovo venčanje bilo je poznato i po tome što je kuma kasnila.

– Mi smo bili na brodiću, kada krenuli pozivi i pitanja gde nam je kuma. Ona je otišla kod prijateljice u stan da se malo okrepi i naravno, zapirčala se. Posle sam morao da je zovem da je podsetim da treba da dođe da me venča – govori on uz osmeh i dodaje – Naravno, to je bilo svega desetak minuta kašnjenja.

Zna se da ništa ne može biti savršeno, pa tako uvek mora biti i nekog peha koji će obeležiti celu ceremoniju, a sa Anđelkovićem se to desilo kada je pokušao da obuče svoje pantalone koje je prethodno odneo da se skrate.

– Kupio sam odelo i odneo pantalone da se skrate nogavice. Posle par dana sam ih pokupio i ostavio sve kod kuće. Na dan venčanja, oblačim pantalone i imam šta i da vidim. Nogavice nisu bile skraćene. Nisam se iznervirao, ne opterećujem se time. Želeo sam da ih podvrnem, ali moj prijatelj hirurg ih je ušio i spasio celu situaciju – govori on.

Pevač kaže da mu je najlepše bio kada je ugledao Natašu u venčanici, jer je po njegovim rečima, ličila na boginju. Za razliku od svadbe, prva bračna noć nije išla tako glatko, već je došlo i do obijanja brave.

– Krenuo sam da joj skidam haljinu, želeli smo da imamo prvu bračnu noć, ali onda nam je njena rodbina u 5 ujutru pozvonila na interfon jer nisu mogli da nađu smeštaj. Izašla je da im pomogne, ja sam za to vreme zaspao. Kada se vratila, nije mogla da me probudi i zajedno sa komšinicom je morala da obije vrata, kako bi ušla u stan. Pravo ludilo – rekao je Steva za kraj.

Foto: Prtscr YouTube,
Autor: K. Stanković