Lukas preznojio kandidata, a onda mu dao glas za direktan prolazak!

Milan Rašić iz Šapca učestvovao je u duelu u drugom krugu „Zvezda Granda“ sa Emrahom Emšom iz Hadžića. Prvi se predstavio pesmama „Anđeo čuvar“ i „Šta ću tebi ja“, dok je drugi izabrao numere „Lažo“ i „Ma zdravo“. Na iznenađenje publike rezultat je bio dva glasa za Milana i šest za Emraha.

„Ti si strašan pevač ali ja znam zašto ti nisam dao glas. Nije mi se dopalo i nije mi se svidelo kako je pevao. Ja znam bolje od Viki kako si pevao jer ako te ona vidi kao pobednika ja te vidim kao svog favorita“, poručio je Lukas Emrahu. 

„Emrah je bio bolji za koplje od prvog kandidata. Nažalost vaša sudbina zavisi i od toga da li je žiri ustao na levu ili desnu nogu, da li mu je dan ili mu nije dan…“, rekla je Jelena. 

„Nisam ustao ni na levu ni na desnu već na srednju. Ja uopšte nisam nervozan i nisam mu dao glas i šta ti sad hoćeš?“, pitao je Lukas. 

„Neka on vidi da ima ljudi koji sutra neće dati glas… Ti si primer prepreke njemu“, rekla je Karleuša, 

„Moj glas ne zavisi od mog raspoloženja i da li sam raspoložen ili nisam to je moj problem“, rekao je Lukas. Posle komentara i ostalih članova žirija Lukas je priznao da je samo hteo dobro da ih preznoji. 

„Obojica ste dobili glas od mene na početku ovo je samo bilo zezanje“, rekao Lukas i dao Emrahu sedmi glas za direktan prolazak u treći krug. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić