Login/Registracija

Lukas pokazao kakve noge ima, a oni su bili najbolji (FOTO)

U novoj epizodi prvog kruga uživali smo u fantastičnim nastupima kandidata ali i duhovitim opaskama članova žirija. Marija Šerifović je jednom kadidatu koji je po zanimanju pekar poručila da joj donese kiflice, Jelena Karleuša je iz bunta prema izboru pesama lepila veštačke trepavice i šminkala se, dok je Aca Lukas sve nasmejao do suza sa specijalnim rekvizitima. 

U ulozi Tajanstvenog člana žirija bila je Maja Odžaklijevska koja je uspela da pobere simpatije Dragana Stojkovića Bosanca koji pozvao da izađu zajedno. Skriveni član je odlično odigrao ulogu Dalmatinca pa su mnogi posumnjali da je iza paravana Severina Kojić. Ova epizoda ostaće upamćena i po tome što je Bosanac dobio nadimak od Marije Šerifović „ćale“. Pored zabavnih momenata, od 13 kandidata koji se se predstavili na velikoj sceni samo sedmoro je uspelo da zadovolji sve kriterijume žirija. 

Oni koji su uspeli da se plasiraju u sledeći krug su: Marina Radosavljević, Nikola Petračković, Mirza Šečić, Dženi Okelo, Armin Jusufović, Benjamin Redžić i Marko Milojković. Čestitamo i želimo im puno sreće u drugom krugu takmičenja!

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić