Login/Registracija

LJUBAV NIJE PRESTALA? Barbara OTKRILA u kakvom je odnosu sa Darkom: „Ne mogu ja njega da učim“

Nakon raskida sa Darkom Lazićem, Barbara Bobak pokušava da se fokusira samo na posao i vredno radi na novom projektu koji će uskoro ugledati svetlost dana. Iako su se razišli nedavno, pevačica tvrdi da mesta za depresiju nema.

– Kada je nešto na zdrav način i prijateljski prekinuto nema razloga za tugu i loše emocije. Sami smo rekli ako neke stvari ne idu, onda više ne idu. Počeli su putevi da nam se razilaze u tom nekom ljubavnom smislu. Bolje je da je tako nego da je bila neka prevara ili neki skandal. Ne znam što je to bilo na toliko naslovnih strana pa ljudi raskidaju svaki dan, nije to ništa strašno- otkrila je Barbara.

Darko Lazić oduvek je važio za momka za koga se vezuju brojni skandali, a njegova bivša verenica otkrila je da li je i to bio jedan od razloga raskida.

– To se sve dešavalo i pre mene, ja sam svega toga bila svesna, samim time znači da mi to nije smetalo. Mi smo se razišli zbog naših intimnih i privatnih stvari. Uvek sam mu govorila sve dok njegov privatni život ne utiče na nas i našu vezu neka radi šta hoće. Kao prvo on je od mene stariji sedam godina i na ovoj sceni je petnaest godina tako da ne mogu ja njega da učim ponašanju ili bilo čemu- istaka je.

Kako je potvrdila ostali su u komunikaciji budući da imaju i nekoliko zajedničkh svirki koje su već zakazane, a na komentare da je sa njim bila zbog popularnosti se ne obazire.

– Volela sam ga i dalje ga volim kao prijatelja i kao čoveka- istakla je pevačica.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana pevač Darko Lazić priveden je zbog prekršaja koji je napravio na autoputu kadaje vozio prekoračenom brzinom, nakon čega je bio podvrgnut testiranju na alkohol i drogu. Lazić je bio pozitivan na oba testa, a daljom kontrolom utvrđeno je da mu je vozačka dozvola oduzeta 18. decembra 2013. godine.

POGLEDAJTE I

DARKO LAZIĆ OTKRIO SVE O RASKIDU SA BARBAROM: Pevač javno ispričao šta je bio glavni razlog rastanka!

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović