Login/Registracija

Ljuba Perućica objavio selfi iz kreveta i ulepšao jutro obožavateljkama

Pevač Ljubomir Perućica rešio je da obraduje svoje fanove na društvernim mrežama, pa je posle dužeg vremena objavio selfi.

Naime, Perućica je objavio sliku iz kreveta, a njegov prepoznatljivi osmeh nije skidao sa lica.

– Nisam odavno – napisao je on.

2214924ebbaff5feb180f191b58af36b29cf1fd9

Podsetimo, Pevač je nedavno bio u bolnici zbog posledica korona virusa, a njewgova supruga Katarina Kolozeus je ispričala da je to bio jako težak period za njihovu porodicu.

e69f6340a16d8589be5217c5a8f9dd17a4f7c546

– Iskreno, bio je to jako težak period, pogotovo što su mi ruke bile vezane i nisam imala načina da mu pomognem. Svesna sam bila da korona postoji, ali nisam bila svesna da neko mlad može da bude toliko loše. Najgore je bilo što Ljuba nije bio u stanju da razgovara jer nije mogao da dođe do vazduha, a ja kada ga takvog čujem odmah pomislim na najgore. Noćima nisam mogla da spavam, kroz glavu su mi prolazile crne misli, nisam bila pored njega i nisam mogla da znam kako je, samo sam molila Boga da ga ne stave na respirator jer sam znala da su onda male šanse da se oporavi. Nažalost, naš komšija je preminuo baš u danu kada je Ljuba najlošije zvučao i definitivno sam sigurna da mi je to bio najteži dan, dan kada nisam mogla da iskontrolišem strah koji sam osecala. Slavila sam dan kada sam ga pozvala, a on nije pokušao da mi prekine vezu nego je imao snage da razgovara – otkrila je Katarina za „Espreso“.

Ljuba Perućica otkrio koja mu je glavna večernja zanimacija! (VIDEO)

„Nekad padnem ja, nekad ti“ Ljuba Perućica emotivnim rečima čestitao supruzi prvu godišnjicu

Autor: D. Bukovčić