Login/Registracija

LETO JOŠ NIJE GOTOVO: Zvezda Granda uživa na moru, ZALUDELA SVE zanosnim telom (FOTO)

Od kada se vratila na muzičku scenu, Lejla Zahirović, pokupila j epregršt komplimenata kako za novu pesmu, tako i za njenu lepotu kojom pleni, a za koju tvrdi da je rezultat njenog unutrašnjeg zadovoljstva.


Naime, atraktivna crkna ne krije da je maksimalno posvećena radu na sebi, što je u nekoliko navrata pokazala i na društvenim režama snimcima iz teretane na kojima se vidi da redovno trenira.


Kako je najavila na jesen će ponovo iznenaditi publiku novom pesmom, a do tada je odlučila da se odmori u Crnoj Gori gde trenuto boravi.


Pevačica je pokazala zanosno telo na popularnoj plaži gde je đuskala i uvijala kukovima u peni uz najveće hitove.


Da je ponosna na svoj izgled, pokazala je i serijom fotografija koje su osvanule na njenom Instagramu, gde je pozirala u plavom bikiniju, za koje je dobila gomilu komplimenata.

„Goriš“, „Bomba“, „Prelepa si“, samo su neki od komentara ispod ove objave.

……

Kaže da joj je trening odlična motivacija da istraje u nameri da oblikuje svoje već izvajano i zgodno telo. Kao razlog za to navodi i fizičkui zdržljivosz koja je svakom pevaču na nastupu potrebna.

– Za ovaj posao je to jako bitno. Žena mora da drzi do sebe i da uskladi posao i trening koliko je u mogućnosti. Ja se generalno bolje osećam od kako treniram i prija mi to. Ne planiram da stanem – zaključila je Lejla nedavno za Grand.Online.

BONUS VIDEO


Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić