Login/Registracija

„KUVA TI KUMA“ Marija pecnula Cecu, a ono što joj Bosanac radi je za APLAUZ (VIDEO)

Ove subote zvanično počinje drugi krug „Zvezda Granda“ u kom će se za prestižnu titulu najboljeg pevača nadmetati nove nade, a u kom ćemo gledati i borbu mentora. Ali pre nego što startuje trka i frka na malim ekranima vodimo vas iza kulisa šoua gde je već počelo „opasno da se kuva“. 


Kolika je euforija pred početak snimanja najbolje pokazuje dolazak Voje Nedeljkovića koji je poput furije uleteo u studio, pa mu je naša ekipa dodelila nadimak Voja Gonzales. Ali dok je voditelj bio nestrpljiv da snimanje krene, čuveni roker nesvakidašnjih odevnih kombinacija, Đorđe David ponovo nas je iznenadio stajlingom, dok se pred takmičenje opuštao igrajući se sa psom.

Sudeći po odevnoj kombinaciji, crvenom odelu, raskopčanoj beloj košulji i raspoloženju koje ide uz Cecin hit „Prođi sa mnom kroz crveno“, Aleksandar Milić Mili pokazao je da je i više nego spreman za pevački sukob mentora. 


Ipak, sudeći po našim ekskluzivnim snimcima najspremniji je zapravo sudija Saša Popović koji će večeras uživati u pravom nadmetanju mentora koja će doneti neverovatne razmirice i lavinu smeha čuvene šestorke, baš kao što je bilo i iza kulisa.

Pred početak snimanja direktor Granda sa novom ulogom u šouu pokušavao je da im objasni nova pravila, ali je njegovo izlaganje prekinula Cecina opaska. 

– Kumo, od kad ti tamo sediš? – upitala je Ceca Viki aludirajući na to što sedi do sudije.  

– Evo ti sad, kuva ti kuma, kuva kuma – ponavljala je kroz smeh Marija, dok je Viki objavljala razgovor sa direktorom. Ali, koliko god je to sve nasmejalo, Cecin izraz lica govorio je da bez nje nema šoua, kao i da je kumica uvek na njenoj strani. 


Čuvena šestorka bila je nestrpljiva da borba mladih nada počne, ali je pred početak morala da ispozira našoj ekipi. Standardna rečenica „Draganeee, Dragane“ odzvanjala je studijom dok je naš fotograf radio svoj posao, ali je naravno falio Bosanac koji je očigledno imao preča posla. 

Grljenje sa Cecom i maženje po ruci najveće balksanske zvezde svakako je bolje od „dosadnog“ fotografisanja, zar ne?! Ali sudeći po Milijevom faci, ne bismo baš rekli da je zaista tako. 


Da je takmičenje mentora iscpriljujuće svedoči i to što je žiri ubrzo zatražio pauzu, a ona čuvana replika iz reklame „kad si gladan, nisi sav svoj“ ispostavila se kao tačna u njihovom slučaju, jer ubrzo nakon što su lepo jeli, pili i kratko odmorili, šou je počeo. I to kakav! 


Šta se sve dešavalo iza kulisa saznajte u videu, a mi se družimo i đuskamo već od 21 čas.

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić