Login/Registracija

Ko su ZVEZDE koje su nas ove sezone ostavile BEZ TEKSTA

„Zvezde Granda“ su definitivno najgledaniji muzički šou program koji svake subote, pored standardnih čarki članova žirija, donese neko iznenađenje i iznedri novu pevačku zvezdu.

Ove najduže sezone ikada, sa posebnom žarom pratio se izlazak svakog takmičara, ali samo retki su uspevali da olako zaintrigraju stroge članove žirija, „pogode žicu“ i izazovu pravu pomamu publike. Ipak, pojedinicima je to polazilo za rukom već sa prvim nastupom. 


U nastavku teksta otkrivamo vam ko su zvezde koje su žiri i gledaoce ostavile bez daha i čiji nastupi su ove sezone bili najgledaniji. 


Isak Šabanović iz Bijelog Polja je već sa prvim pojavljivanjem zaintrigirao ceo region. Bilo je dovoljno samo da se pojavi na sceni i već sa prvim taktovima pesama „Stipu Gatibo“ i „Oprosti mi što te volim“ fascinira sve u studiju. 

Zbog besprekornog izvođenja ovih pesama, mladi roker je dobio komentare kakve smo retko do sad čuli tokom takmičenja. 

– Majstore Isače, ti si sve ono što ja zagovaram devet godina koliko sam ovde. Ti si pokazao šta je muzika i šta je ljubav i evo doći ću da ti se poklonim- rekao je tada Dragan Stojković Bosanac i izazvao more suza kod kandidata, dok je Jelena Karleuša dodala da joj je sve kod Isaka bilo perfektno. 

– Tvoj stajling, pozitivna energija, pevanje, ma sve, a pogotovo večeras. A ti Isače, ja ti čestitam.Ti si od večeras nova balkanska zvezda- izjavila je diva.


Koliko je Isak tada opčinio žiri svedoči i to što je od Marije Šerifović dobio poslovnu ponudu. 

– Ja ovo do sada nikada nikome nisam izgovorila, ukoliko ti za to budeš zainteresovan, ti ćeš sa mnom pevati duet – rekla je tada Mara, a danas njegov prvi nastup broji skoro 10 miliona pregleda na zvaničnom Jutjub kanalu emisije. 

Već sa prvim pojavljivanjem Azra Husarkić pobrala je simpatije žirija i, naravno, dobila maksimalan broj glasova i čak 3 miliona pregleda na Jutjubu.

Izvođenje pesme „Mojoj majci“ i „Jedini čovek bio si za mene“ oduševilo je žiri koji nije štedeo reči hvale za ovu mladu Bosanku. 


– Posmatram te i jako si lepa i egzotična. Sa 22 godine me podsećaš na Selenu Gomez. Dala sam ti glas jer sam u tebi čula stari glas, kao da imaš puno životnog iskustva – izjavila je Jelena Karleuša, dok je Đorđe David dodao da je oduševljen njenim glasom i da bi rado voleo da je vidi u svom timu. 

– Od kad je počela sezona ti si jedina koja me je dotakla u dušu. Divno si pevala i ja sam ubeđena da ćeš odabrati baš mene. A ja ću se truditi da u ovom takmičenju doguraš daleko – rekla je tada Ana Bekuta koju je na kraju takmičarka i odabrala za mentorku. 

Sa svakim sledećim pojavljivanjem Azra je oduševljavala publiku, ali je na kraju zbog porodičnih obaveza odustala od takmičenja. 

Prvi silazak na scenu „Zvezda Granda“ Zorja Pajić će sigurno dugo pamtiti, baš kao i gledaoci koji su učinili da se njen nastup iz takmičenja nađe na trećem mestu liste nagledanijih snimaka. 

Mlada i talentovana pevačica je svojim glasom i repertoarom očarala žiri, a koliko je dobro pevala svedoče i ove reči Saše Popovića: 

– Biraj kome želiš da budeš mentor!


– Ovde su đavolske sile umešale prste. Ti devojko nisi sa ove planete- rekla je tada Karleuša, a Đorđe je ustao i poljubio ruku ovoj devojci.

– Ova devojka, koja ovako peva, završila Akademiju je po mom mišljenu ovom takmičenju dala na značaju i došla da pokaže da ovo vredi- rekao je roker, dok je Dragan Stojković Bosanac dodao da kod nje ništa nije slučajno. 

Mimi Jovanovska iz Velesa napravila je pravi bum u „Zvezdama Granda“. U tome je imala pomoć mentora Dženana Lončarevića koji je nedeljama radio sa njom i pripremao je za nastup na velikoj sceni. 

– Pevala si kao sat, švajcarac, onaj najskuplji –  rekla je Marija, a Bosanac dodao: – Nije bilo dobro nego fenomenalno. Ako je svila nešto najlepše, ti si najsvilenija. Ubila si svilenim glasom, bravo dušo! 

Naravno, i publika je prepoznala kvalitet, te je ovaj njen nastup ogledalo više od 2 i po miliona ljudi. 

Takmičar koji je očinio sve izvanrednim glasovnim sposobnostima je i Mahir Mulalić, koji je ove godine i odneo pobedu.

Njegov nastup iz oktobra prošle godine broji milion i po pregleda i nalazi se na petom mestu najgledanijih snimaka iz ove sezone.

POGLEDAJTE I:
Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić