Ko od žirija ZVEZDA GRANDA ima najviše takmičara u timu, a ko nije uzeo nijednog?

Treću epizodu popularnog talent šoua obeležile su nove pevačke nade, koje su na velikoj sceni pokušale da daju svoj maksimum i oduševe žiri. Nekom je to pošlo za rukom, ali bilo je i onih kojima je od prevelike treme i pozlilo na sceni. Pojedinim takmičarima trebao je stimulans, a kao pravi domaćin uskočio je Saša Popović, koji je animirajući publiku ceo studio podigao na noge. 

A onda se na sceni pojavio novi Aleksandar Saša Popović, ali ga je zbog jedne stvari žiri iskritikovao i poručio mu da je fejk (VIŠE O TOME OVDE). 

fb593d0d2f24cde1e79f913de3d92dc02765d64e

U „Zvezdama Granda“ izrodile su se i neke nove ljubavi, a jedna takmičarka pohvalila se i vereničkim prstenom. Bilo je iznenađenja i oštrih kritika žirija da pojedini pevaju kao „da ih zmije dave“, a Đorđe David je čak jednom takmičaru i očitao bukvicu (VIŠE O TOME OVDE).

Specijalni gost produkcijskog žirija bio je Sale iz „Tropiko benda“, koji je na početku rekao da će biti zadovoljan ako uzme samo jednog dobrog kandidata, ali je na kraju u svoj tim prihvatio najveći broj potencijalnih zvezda.

767d4b0c9c7a262f3014c41207aeca5a6213f908

U ovonedeljnoj emisiji Dragan Stojković Bosanac nije uzeo nijednog kandidata, dok je ostatak žirija odabrao ove takmičare.

Jelena: Mario Arangelovski, Sara Rajak

Marija: Samir Alebić , Mustafa Mehić, Stefan Krstić

Ana: Jelena Prole, Lana Rajak

Viki: Jovana Marković, Selim Selimović

Đorđe: Elena Milenkovska, Boban Lazić, Zoran Borkovac

Sale Tropiko: Aleksandar Popović, Ema Stojančić, Tamara Marjanović, Sonja Ilić, Nemanja Mladićević.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I.Ankić