Login/Registracija

Ko je rek’o KIFLICA? Žiri OMASTIO BRKE, Bosanac uložio ŽALBU (VIDEO)

Farbana jaja, ukusna hrana i dobro raspoloženje nisu zaobišli ni članove ekipe emisije “Zvezde Granda“ dan pred najveći hrišćanski praznik!

Mnogo posla na početku šestog kruga otvorilo je apetet čuvenoj šestorci, te su svi brže bolje pohitali da ugrabe vruće kiflice koje su stigle iz pekare jednog od tamičara.


Brže bolje, Marija Šerifović i Đorđe David otvarali su lepo upakovane đakonije u kojima su svi uživali tokom celog dana. Dobro, svi osim Sanje Kužet koja je odolela ovom specijalitetu jer kao i uvek pazi na liniju.


Međutim, Dragan Stojković imao je primedbu jer su kiflice većinom bile sa sirom, a on kao poznati Bosanac više uživa u onima sa mesom.

Ceca Ražnatović želela je prvo da odradi snimanje pa tek onda sebe počasti ukusnim obrokom, te joj je Đorđe David kao dobar kolega, ostavio malo kiflica sa strane. Bar je tako mislio, ne znajući da su Ana i Boske krišom pojeli sve.


Iako je mislio da će barem u vreme praznika sve biti u najboljem redu, Saša Popović naišao je na oštre osude od strane žirija jer im nije obezbedio valjan ručak, već su ceo dan morali da jedu samo ono što je takmičar doneo.


Ne bi Saša bio direktor da nema keca u rukavu, te je vrlo brzo izneo korpu sa šarenim jajima i pustio kolege da navale na njih pa je tako pre jela, usledilo tradicionalno kuckanje.

Navikla da uvek pobeđuje, Mara je i ovog puta pripretila da odnosi prvo mestu u kuckanju jajima, te je snage odmah odmerila sa Cecom Ražnatović.


A kako su u ovom takmičenju prošli ostali članovi žirija, saznajte u videu ispod, a mi se vidimo već večeras na malim ekranima!

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac