REKA SUZA U BARAŽU Nikad teža odluka pred Popovićem: „Ljudi, ovde je problem“ (VIDEO)

Baražni deo emisije često je napet, ne samo za takmičare i publiku u studiju, već i za samog Sašu Popovića, a tako je bilo večeras.

-Sledeće subote počinje pravi obračun- poručio je Saša na samom startu.

U poslednjoj emisiji petog kriga šest takmičara imalo je sreću da prođe direktno u naredni krug, a to su: Mirza Pandur (mentor Snežana Đurišić), Julija Petrović (mentor Đorđe David), Vladan Manić (mentor Aleksandar Milić Mili), Jelena Prole (mentor Marija Šerifović), Stefan Tomić (mentor Ana Bekuta) i Almir Delić (mentor Dragan Stojković Bosanac).

0A0A8732

Iz baraža u šesti krug, kako je odlučio Saša Popović, prošli su: Sidik Šabanović, Boban Lazić Bole i Dejan Dačević, a kada su u pitanju pripadnice nežnijeg pola Sale je bio na teškim mukama.

-Ovde je haos- konstatovao je Popović, a potom doneo odluku da u naredni krug idu Vanja Jovanović i Milica Stijepić Ivić, a tek onda usledila je prava drama.

IMG 5785

Saši nije bilo kako da odabere između Milice Živković i Milice Kostadinović te se i sam požalio.

-Ljudi ovde je problem. Evo, verujte mi da ovde ne znam. Da čujem publiku- razmišljao je Sale nekoliko minuta i presudio da u dalji tok takmičenja ide Milica Kostadinović zbog čega se rasplakala na sceni.

-Znam da je ovo napeto i da je to jako važan trenutak- dodao je Sale.

BONUS VIDEO: Ana Bekuta zapevala na koncertu Aleksandre Prijović u Osijeku

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović