Login/Registracija

KO JE PEVAO ZA POBEDU? Dva fantastična kandidata podelila žiri (FOTO)

U petom krugu „Zvezda Granda“ u duelu su učestvovali Adi Šoše koji je u timu Đorđa Davida i Ahmed Orahovčić koji je vežbao sa Marijom Šeriofović. Prvi se predstavio pesmama „Da je tuga snijeg“ Dina Merlina i „Pratim te po tebe“ Tošeta Proeskog, dok je u drugi izabrao pesme „Svako ima onog koga nema“ Saše Matića i „Lepa do bola“ Sinana Sakića. Kad je Adi otpevao prvu pesmu koju je doneo sa puno emocija, Jelena Karleuša ga je pozdravila stajaćim aplauzom. I Ahmed je uspeo da impresionira žiri i publiku, tako da je nastup ove dvojice talentovanih pevača pozdravljen ovacijama. 

Pobednik duela bio je Ahmed koji je sa pet glasova otišao direktno u šesti krug, dok je sa četiri glasa Adi morao da čeka baraž na kraju emisije. Marija se obradovala i prišla je da čestita svom kandidatu. 

„Više mi se dopao Ahmed, a i navijam za narodnjake. Lepo si pevao, a verovatno mi je u ovom trenutku više prijao i tvoj izbor pesama. Adi u prvoj pesmi nije bilo emocije, a u drugoj si bio bolji“, rekla je Ana. Sa tim se nije složila Jelena. 

„Adi Šoše ti si večeras pevao za finale i za pobedu. Niko ne spori da je Ahmed divan momak, talentovan, odličan pevač, ima sve što je potrebno i biće nova zvezda Granda u to ne sumnjam. Ali Adi ti si apsolutno trebao direktno da ideš dalje.“, rekla je Jelena i objasnila da nije želela da ošteti nijednog i zato je glasala za obojicu.

„Adi fantastičan si bio u prvoj pesmi. Ti i original veoma mala razlika. U drugoj pesmi ti je nestalo daha u sekundi refrena ali odličan si bio. Za drugog kandidata sam glasao jer je bio ubedljiv“, obrazložio je Bosanac. 

„Ahmede mislim da si u top dva pevača u ovom takmičenju i plašio sam se ovog duela. Adi, lutko neću reći ništa žiriju jer oni imaju pravo da glasaju onako kako misle da treba. Bravo momci“, rekao je Đorđe, a i Marija je čestitala. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić