Login/Registracija

Ko je NAJZGODNIJI DASA u „Zvezdama Granda“? (FOTO)

Nedavno smo pisali o tome koja pevačica zvezda „Granda“ ima najbolje noge, a ovoga puta zanimalo nas je koji pevač ovog popularnog takmičenja može da ponese titulu najboljeg frajera. 

ŽESTOKA KONKURENCIJA: Koja zvezda Granda ima najbolje noge? (FOTO)

Saša Kapor važi za jednog od najzgodnijih pevača na estradi, a svojim mišićima i zategnutim telom ovaj pevač redovno se hvali na društvenim mrežama. 


Nemanja Stevanović oduvek je važio za zavodnika ženskog dela publike, a damama je još privlačniji od kako je postao i posvećeni tata jedne preslatke devojčice. 

Mirza Selimović jedan je od najboljih muških vokala u celom regionu. Ovaj simpatični momak pored svog pevačkog talenta poseduje šarm kojim je osvojio ženska srca.

Haris Berković poznat je po svom raskošnom glasu, ali isto tako i po atraktivnom izgledu. Ovaj lepotan od prvog dana svoje karijere zanimljiv je devojkama, a još poznatiji je postao nakon što je uspeo da osvoji srce Rade Manojlović, koja važi za jednu od najzgodnijih pevačica na domaćoj sceni. 

Pobednik prve sezone „Zvezda Granda“ Bane Mojićević svojim širokim osmehom već više od 15 godina osvaja srca žena. Dame ga doživljavaju neodoljivim zbog vedrog duha i prepoznatljivog humora. 

Koji od ovih momaka zaslužuje laskavu titulu najboljeg frajera zvezda „Granda“?

Foto: Privatna arhiva,
Autor: M.Jeremić