Login/Registracija

KIDA u „Zvezdama Granda“, ali i u LJUBAVI: „VERENA SAM, biće svadbe“ (VIDEO)

Moćni vokal Melihe Imširović iz kruga u krug oduševljava publiku, a ove subote još jednom je osvojila maksimalan broj glasova.

Svesna velikog truda koji ulaže u ovo takmičenje, bez lažne skromnosti, priznaje da je ovakav ishod očekivala.


– Svi mi očekujemo da ćemo proći super jer puno truda i svega ulažemo sa svojim mentorima. Sve što želimo ostavriti u životu teško je, ali kada se trudimo ne treba se bojati- rekla je Meliha za Grand.Online.

Iako je pevački talenat spoznala još kao dete, ističe da je budućnost uvek neizvesna i da nije znala čime će se baviti u budućnosti.

– Aktivno pevam od četrnaeste godine kada sam učestvovala u „Nekim Novim Klincima“. Nikada ne znate šta vas čeka u životu, tako da ništa ne planiram unapred toliko, ali drago mi je da je ovo bio moj poziv- objasnila je ona.


Svaki nastup priprema do najsitnijih detalja kako bi opravdala očekivanja koja je postavila već u prvom krugu, a krajnji cilj joj je svakako finale.

– Mnogo je teško da opravdam sve ljude i žiri, baš je teško. Moram da biram baš dobre pesme i stajling da to bude na nivou. Naravno da svako očekuje finale, laže onaj ko kaže suprotno, a sad do nas je kako ćemo se predstaviti- objašnjava Imiširovićeva.


Uverili smo se da joj u „Zvezdama Granda“ ide sjajno, ali podjednako je srećna i na ljubavnom planu.

– Imam verenika već dve godine, biće i svadbe ako Bog da– priznaje mlada takmičarka, a kako verenik podnosi njenu slavu pogledajte u videu ispod.

https://youtube.com/watch?v=yb3JRheX1bc
Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/L. Cvetković,
Autor: S. Čumić