Login/Registracija

Kenan priznao da želi DUET sa KOLEGINICOM IZ TAKMIČENJA: „Bili bismo VRHUNSKI SPOJ“

Mnogim mladim pevačima Šaban Šaulić je muzički uzor, ali malo je njih, poput Kenana Derviševića, za koga mnogi tvrde da mu se smeši velika karijera kakvu je imao legendarni pevač.

– Za mene je najidealnija trojka na estradi Šaban Šaulić, Zorica Brunclik i Snežana Đurišić! Za mene su oni kraljevi i kraljice, njihove pesme slušam i pevam svaki dan. Zorica je njegova kuma, jedna velika dama i moram da kažem da sam sve videe njihove pgledao, imaju dva ili čak tri dueta. Uzori su mi, voleo bih da imam delić takve karijere- priznao je Kenan.

Poput njegovih uzora i mladi Dervišević priželjkuje uspešan duet, a uprkos brojnim talnetima koji su prošli kroz takmičenje „Zvezde Granda“ ima želju da ga snimi sa koleginicom iz ove sezone.

– Voleo bih da snimim duet sa koleginicom iz takmičenja, Sandrom Mladenović. Ona je zaista neko ko će kroz neko vreme da dođe na mesto koje zaslužuje. Meni se sviđa i dobila je mnogo lepe komentare od žirija i zaista lepo peva. Jednostavno je ona stil koji se meni dopada tako da bi to bio vrhunski spoj-  otkrio je pevač i priznao da li bi sebe ikada video u ljubavnoj vezi sa pevačicom.

– Nikada ne bih bio sa koleginicom u vezi, jednostavno se ne vidim da živim takvim načinom života. Dovoljno je što ja moram tim tempom, vidim šta me tek čeka– istakao je finalista ovogodišnje sezone.

Podsetimo, Sandra Mladenović briljirala je kao trećeplasirana učesnica ovogodišnje sezone „Zvezda Granda“, a nedavnoje otkrila da je u potrazi za dobrom narodnom pesmom.

– Nadam se da će mi taj cilj biti ostvaren u nekom narednom periodu jer je to u suštini bio cilj svih nas, da se dođe do finala i da se snimi pesma. Volela bih da dobro prođe mada danas to niko ne može da vam garantuje- rekla je Aleksandra, a da li će se duet između dva sjajna narodna vokala ostvariti ostaje da vidimo.

POGLEDAJTE I

Kenan otvorio dušu o PORODICI i MUZICI: „Da je imao prilike da me čuje BIO BI PONOSAN“

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović