Lavina emocija na nastupu: Keba zapevao sa bratom, pa jednim potezom raznežio sve (VIDEO)

Javnost do pre nekoliko meseci nije znala da pevač i član žirija „Zvezda Granda“ Dragan Kojić Keba ima brata koji se takođe bavi pevanjem.

Oni su prošle godine prvi put gostovali zajedno na Grand televiziji i tada su svi čuli kako Goran Jevtić peva.

keba brat
Keba zapevao sa bratom na nastupu

Keba zapevao sa bratom na nastupu

keba brat
Keba zapevao sa bratom na nastupu

Međutim, sada se na društvenim mrežama pojavio video gde njih dvojica zajedno pevaju na jednom nastupu, a ova scena je raznežila mnoge.

Zajedno su zapevali Kojićev veliki hit „Srce piše suzama“, a kako se može videti na snimku, ovaj momenat je posebno emotivan bio i za njih, pa je Goran u jednom trenutku snažno zagrlio brata.

keba brat
Z.K.Munja/F.Pavlović/Instagram/dragankojickeba

Podsetimo, Goran je jednom prilikom za Grand rekao da se on samo u slobodno vreme bavi pevanjem, a tada je ispričao da je dobio nadimak po poznatom bratu.

-Završio sam fakultet i volim sport, ali mi je muzika na prvom mestu. Uvek sam pratio dobre peme i volim dobre narodne pesme, dvojke. Kada sam počeo da pevam te dvojke su bile aktuelne. Ja sam se baš pronašao u ovom načinu života, malo škola, malo svirka i to je tako. Tačno je da me zovu „Goran Keba“, a svi zamo da je to zbog brata – rekao je Goran.

Kako Keba i njegov brat Goran pevaju zajedno, pogledajte u videu na početku teskta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Keba intervju na snimanju „Zvezda Granda“

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Instagram,
Autor: A.Milinković