Kazići RAZOČARANI OVIM POTEZOM Granda? “Zar nismo ZASLUŽILI BAREM TOLIKO?“

Mlađi član dvojca braće Kazić, Dimitrije, tokom takmičenja u emisiji “Zvezde Granda“ privukao je veliku pažnju i na društvenim mrežama svojim neverovatnim smislom za humor.

Gostujući u emisiji “Grand magazin“ Dimitrije je ispričao jednu zanimljivu anegdotu koja se dogodila svega dva dana nakon finala.

847c82d099183e5651ed847e632cf4660dcb92d3

Naime, čelnici Grand produkcije su za svoje zaposlene organizovali veliku žurku u restoranu Topčiderac, na kojoj su pored Mahira Mulalića, ovogodišnjeg pobednika popularnog takmičenja prisustvovali i Džejla Ramović ali i ovogodišnji finalista Nemanja Petrović.

– Rekli su da je smao pobednik pozvan na žurku a onda sam video da je i Nemanja tamo pa sam se zapitao: “Dve godine se takmičiš druže, pa je l’ smo zaslužili da bar uđemo u taj Topčiderac da kažemo dobro veče i doviđenja“? I onda sam odlučio da ja za finaliste organizujem žurku koju sam nazvao Topčiderac za sirotinju- ispričao je Dimitirje a onda otkrio šta se dogodilo nakon njegove proslave.

eaf092ce4d7d1567501adff2bad3044449ade72a

– Bilo je baš zezanje i sve, krenula ta žurka Topčiderac za sirotinju, da bi mi na Instagramu zvanična stranica restorana poslala poruku: “Dobrodošli ste kod nas na ručak kad god želite“– rekao je Dimitirje oduševljen gestom.

POGLEDAJTE I:

Reakcije kandidata nakon prolaska u FINALE: Kazić PODIGAO KRSTINJU, Mahir nas ODUVAO (VIDEO)

„SVAĐAMO SE K’O NEMAC I RUS“ Braća Kazić uputili važnu PORUKU KOJA BUDI NADU! (VIDEO) 

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac