Login/Registracija

Karleuša poručila kandidatu „JA DA SAM TI DEVOJKA, ti se kući vratio ne bi!“

Priliku da pokažu da li su se naoštrili za sledeći krug dobili su Stefan Đorđević (31)iz  Niša i  Muharem Hadrović (23) iz Olova.

Milijev kandidat Stefan predstavio nam se pesmama „Nije ljubav fotografija“ i „Makar zadnji put“, dok je Davidov takmičar Muharem odabrao numere „Milicu Stojan voleo“ i „Srećo ne krivi me“.

Žiri je Muharemu dao pet glasova, dok je Stefan dobio samo jedan glas.

Nakon duela, Saša Popović je upitao Muharema da li ima devojku, na šta je takmičar isprva oklevao da odgovori, pa rekao da ima.

Jelena ga je ponovo upitala jer joj nije bilo jasno zašto je oklevao da odgovori na postavljeno pitanje –Muhareme imaš li ti devojku ili nemaš? 

-Ako Vi pitate nemam- odgovorio je on, a Karleuša mu je rekla da je bolje da se ne vraća kući-Ja da sam ti devojka ti se kući vratio ne bi. Ostani ti ovde gradi karijeru kući se ne vraćaj posle ovakvog odgovora.

Nakon smeha u studiju, Jelena ga je pohvalila za pevanje – Pesma od Tošeta je ekstremno teška ti si je doneo na svoj način ali si je otpevao brutalno dobro, takva sigurnost volumen preciznost ali si pevao svojim glasom na svoj način nisi imitirao imeni se to jako dopalo. Milijevom kandidatu je zamerila što nema energije.

Ja sam večeras lepo raspoložena pa kuća časti. Moj glas si dobio kao znak podrške, Muhareme mi znamo da si ti pop pevač, „Milicu Stojan“ voleo nije ni prošlo pored Šabana ali bilo mi je lepo kako si ti to izveo, slušala sam te kao pop pevača koji to peva i koji je napravio izlet- objasnila je Viki sa čijim su se komentarom složile i ostale kolege iz žirija.

Na kraju Đorđe David je objasnio kako je namerno svom kandidatu dao da peva Milicu i Stojana.

Ostali smo dužni žiriju iz prethodnog kruga zbog opaske koje su bile na mestu i zato sam ga bacio u vatru- rekao je Đorđe i zanimalo ga je da li je njegov kandidat intonativno bio dobar što su oni potvrdili.

– Obraćam se svim kandidatima, za peti krug morate da ostavite trag. Stefane, to nije bio trag. Drugi kandidat ni jedna ni druga interpretacija nije bila dobra ali tisi u obe pesme pokazao da si fantastičan pevač- rekao je Mili.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: S. Čumić