Login/Registracija

Kandidatkinja „Zvezda Granda“ TRUDNA: Dalje takmičenje neizvesno?

Šarmantna i vrcava takmičarka „Zvezda Granda“, Dada Mešaljić, sve je iznenadila kada je krajem prošle godine izgovorila sudbonosno „Da“, a sada je na svom Instagramu podelila još srećnih vesti.

Objava o trudnoći mlade pevačice pokrenula je lavinu čestitki i pozitivnih komentara, a ona nije krila radost i uzbuđenje što će se uskoro ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi majke.

U ekskluzivnom intervjuu za Grand. Online, Dada je podelila prve utiske i otkrila kakvi su joj planovi za nastavak takmičenja u kome je za krtko vreme pokupila veliki broj simpatija publike.

– Osećaj je zaista neopisiv, mislim da u ovom trenutku niko nije srećniji od mene– iskreno i sa velikim ushićenjem je rekla mlada pevčica.

Kako je reagovao suprug i okolina? Da li priželjkujete sina ili ćerku?

– Muž je presrećan, prolazimo kroz period koji će se pamtiti citav život. Bezbroj predivnih poruka stiže svaki trenutak otkako smo saopštili vest. Samo da nam bude živo i zdravo, pol je nebitan zaista.


Šta će se dalje dešavati sa tvojim učešćem u „Zvezdama Granda“ i da li je tvoja mentorka upućena?

– Bez obzira na ove novosti, ja idem dalje, nastavljam da se borim i daću sve od sebe. Ovo me je samo ojačalo, sada sam dva u jedan dobila sam pojačanje. sa mentorkom se redovno čujem oko priprema za naredni krug, upućena je naravno.


Da li možemo da te očekujemo u finalu sa stomakom?

– Meni to uopšte ne predstavlja problem, a finalu se svakako nadam, nisam više skroma kada je to u pitanju.

POGLEDAJTE I 

ŠTA ĆE REĆI MUŽ? Dadu pitali za NOVO PREZIME, ona se SPETLJALA: „Opet DIRATE GDE NE TREBA“

ZVRK SE UOZBILJIO: Udala se najduhovitija takmičarka ZVEZDA GRANDA

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković,
Autor: S. Čumić/ T. Bogavac