KANDIDATIMA OČITALE BUKVICU Marija: Ako nećeš da se javiš svom mentoru onda idi kući i pevaj!

U trećem krugu „Zvezda Granda“ u duelu su učestvovali Sanela Marković koja je u timu Darka Lazića i Nikola Simeunović koji je vežbao sa Viki Miljković. Takmičarka iz Lajkovca predstavila se pesmama „Kaži mi sunce moje“ Dragane Mirković i „Poludelo srce“ Zlate Petrović. Učesnik iz Sombora otpevao je numere „Ja bez tebe ne mogu da živim# Halida Bešlića i „Mama ne da da te diram“ Halida Muslimovića.

6d9eb3545cad800f90cacc6168a4ed74293a5ac9

Sanela je dobila tri glasa, dok je Nikola sa jednim morao da napusti takmičenje. Inače, Popović je napomenuo da pošto se Darko Lazić nije pojavio na mentorskim časovima da će njenu kandidatkinju ako prođe preuzeti neko od članova žirija. 

„Sanela ima od tebe štofa dobar ti je glas ali morao sam da dam blagu prednost Nikoli“, rekao je Bosanac. 

„Sanela u prvoj pesmi sam ti dala glas jer je bilo dosta emotivno, za razliku od druge pesme nije bilo baš dobro. Mogla sam i za tebe Nikola da glasam zbog druge pesme, ali nisi mogao da kontrolišeš glas u drugoj pesmi“, rekla je Ana. Mariji Šerifović se više svidela Sanela, a drugom kandidatu Marija je zamerila izbor pesama. 

„Ja sam njegove pesme videla kad sam došla na probu“, priznala je Viki, a onda je takmičar objasnio da mu je otac birao pesme. Ovo je razljutilo članove žrija koji su rekli da ne poštuje svog mentora. 

“ Ti si ovde došao na takmičenje da ti mentor bude Viki, a van „Zvezda Granda“ može otac da ti bude životni mentor“, rekla je Jelena. 

Potpuno mi je jasno da roditelj ima životnu ulogu ali ovo je nepoštovanje pravila i produkcije, nepoštovanje Violete. Treba da se javiš svom mentoru. Postoji telefon, viber, wacap i zato mislim da je to nevaspitanje i da nije fer i pošteno prema svom mentoru koji svog kandidata okrene jednom, dvaput ili deset puta i on se ne javi. Ako nećeš da se javiš onda idi sad lepo kuči pa pevaj. Možda bi on bolje pevao večeras da mu je Viki odabrala pesme, možda ne bi ali nije to tema. Stvar je nepoštovanja„, očitala mu je Marija bukvicu.

„Moja dobra volja je što sedim ovde bez dinara. Trudim se i zbog ovoga trpi i moja karijera u smislu da nemam vremena ni za šta drugo i moja porodica i moj brak. Borim se za vas, a svaki moj sekund na televiziji mnogo košta. Ja sam u moj izgled i u moje ime mnogo uložila i ja sve vreme to poklanjam vama. Ja od ovoga nemam ništa sem dobre volje da vama pomognem. To želim da zna tvoj otac i svi roditelji“, rekla je Jelena. 

Viki je Nikoli objasnila da je želela da učestvuje u njegovom odabiru pesama ali da se on nije javio. 

„Žao mi je što se ovako završilo večeras. Mogao si bar da prođeš u baraž“, rekla je Viki. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić