Login/Registracija

Kandidati ZAPALILI STUDIO pa izjavili: „Bilo je suđeno, PRIPREMALI SMO SE ZA OVO!“ (VIDEO)

Ovonedeljna emisija „Zvezde Granda“ ostaće upamćena po neverovatnom spektaklu koji su napravili kandidati Srđan Stanić i Jusuf Šingoli. Pesma „Nekada smo ti i ja“ Ljube Aličića bila je izbor oba takmičara, a upravo ona je podigla ceo žiri na noge. Prskanje pićem, igranje na stolu i gromoglasno aplaudiranje od strane žirija nije ono što su kandidati očekivali, pa su posle nastupa bili poprilično oduševljeni njihovim rekacijama.


– Ovo je bio presedan – rekao je Srđan, a Jusuf je dodao – Ostao sam bez teksta. Ovo je bilo suđeno, spremali smo se jedan za drugog. Ja sam čuo da kolega peva rastura i pripremao sam se za njega. Dan pred nastup sam imao probu i slučajno izabrao ovu pesmu. Ista pesma, isti tonalitet. Iskreno, bili smo šokirani obojica, ja sam samo gledao da sletim sa scene. Fenomenalan osećaj.

Njihovi mentori Ana Bekuta i Mili su bili jako ponosni na njih posle ovog nastupa, a mi smo ih upitali kakav je osećaj raditi sa legendama naše muzičke scene i kakvi su za saradnju.

– Ana je odličan mentor i pre svega odličan čovek. Naravno, odličan pevač. Sve je teklo u najboljem redu, radili smo hrabro i naporno – istakao je Jusuf.

– Nemam reči, Mili je fenomenalan čovek, uvek najsmejan, bodri svoje kandidate, sve čini za njih, zaista nemam reči. Velika je čast da ti takva muzička legenda bude mentor – rekao je Srđan i dodao – Pokazalo se da je su i Ana i Mili odlični mentori.

Kandidati ne kriju da su poslednjih par meseci naprodno radili, ali srećni su što se njihov trud na kraju isplatio, a kakve savete su dobijali od mentora, pogledajte u intervjuu ispod!

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: I. Ankić/ K. Stanković