Login/Registracija

Kandidati PREVARILI SAŠU POPOVIĆA na prethodnim audicijama, ali sada im to neće poći za rukom: „BIĆE INTERESANTNA SEZONA“ (VIDEO)

Danas je održana audicija za Zvezde Granda u Beogradu na kojoj se okupilo više stotina kandidata koji su došli da okušaju svoju pevačku sreću.


Iako se audicije održavaju u nekoliko gradova u regionu, srpska prstonica mnogima je prvi odabir, a Saša Popović već je predvideo zanimljivu sezonu.

– Svaka audicija je važna. Bili smo u Nišu, bili smo u Novom Sadu. Ima kandidata novih i mislim da će biti interesantno takmičenje sledeće godine– rekao je za Grand. Online.


Zbog pandemije korona virusa prethodne audicije bile su u onlajn formi što je čelnike Granda umelo da prevari u odabiru novih takmičara.

– Devojke se lepo našminkaju, pa samo glavu im vidim. Pa, ko zna možda su 100 puta ponavaljali pesmu do idealne varijante, i ja onda pogledam i kažem „Uf“ baš je super i dobro peva, i onda ona dođe ovde i mi vidimo da to nije to što smo videli onlajn– ističe Popović.

Zanimalo nas je i koliko su Popoviću i njegovom timu visoki kriterijumi za odlazak u samo takmičenje.

– Moje je da procenim da li taj kandidat, ako ga pustimo, može da napreduje. Manje, više, ja ih sve i znam, osamnaest godina radim „Zvezde Granda“, i sada čekamo nove generacije,. Sada su stasali oni koji su se takmičili u „Klincima“ i oni sada čine kostur– tvrdi Sale.


A evo i kakvi su utisci nakon audicija održanih u Nišu i Novom Sadu.

– Ako kažemo da u Nišu imamo 10 sigurnih za ovu sezonu, onda u Novom Sadu imamo 30, a u Beogradu očekujemo 40, 50 sigurnih, a onih ostalih 110 ćemo popuniti iz drugih država. prvi put imamo audiciju u Zagrebu, pa ćemo videti tamo šta se dešava– zaključuje Popović.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.


Foto: L. Cvetković,
Autor: S. Čumić/ J. Jović