Login/Registracija

Kandidati BRILJIRALI, Mili našao ZAMERKU: „Mnogo veslaš, ćuti“

Ove subote u „Zvezdama Granda“ imali smo potpuno žanrovski različite kandidate u duelu, što je žiri umeo da prepozna i nagradi pri ocenjivanju, ali nisu baš svi delili isto mišljenje.

Aleksandar Simić (21) iz Mionice, operski pevač i takmičar Dragana Stojkovića Bosanca, sudario se pevački sa atraktivnom Majom Đorđević (23) iz Mladenovca, koja je branila boje tima Đorđa Davida, ali je talenat mladog Simića nadmašio „suparnicu“ u duelu.

Aleksandar se inače maestralno predstavio starogradskom pesmom „Na te mislim“ i ruskom numerom „Kaljinka“, dok je Maja odabrala Severinin hit „Dobrodošao u klub“ i „Venera“ od Romane, nakon čega je usledio rezultat 6:5. 

Žiri se složio da su kandidati briljirali, ali da su različiti i neuporedivi, a to je potvrdio i sam Saša Popović. 

Ono što je najviše zanimalo sudiju jeste ko je večeras u podrši takmičara, a nakon što su prikazani Majin brat i Aleksandrovi roditelji u bekstejdžu, Popović je poručio:

– Jedan aplauz za roditelje koji napraviše ovakvo dete!

Aleksandrova mama je priznala da je imala tremu tokom sinovljevog nastupa, ali mnogo manju nego u prethodnom krugu.

– Nemojte da imate tremu, sin vam peva savršeno – poručila je Snežana Đurišić, što je publika nagradila aplauzom.

Marija Šerifović nije promenila mišljenje o Simiću da je maestralan i neverovatno talentovan, a za njegovu majku i oca imala je i poruku: 

– Svaka čast njegovim roditeljima. Retko osunčani ljudi prave tako retko talentovane ljude!

I dok su svi članovi žirija mahom složili da su kandidati bili sjajni, kao i da je Aleksandrov talenat zaista naverovatan, Mili je ipak imao zamerku. 

– Opersko pevanje ti je fantastično, ali prva numera je bila užas, druga fantastična- poručio je, ali se žiri, kao ni Saša nisu složili sa njegovim mišljenjem.  

– Tu vrstu muzike moraš da osećaš- rekao je Popović, a kako bi prekinule Milijevo izlaganja sa kojim se nisu složile,  Ana i Snežana zapevale su istu numeru kojom se Simić večeras predstavio.  

– Ajde ti otpevaj ako znaš. Pa ti ne znaš ni pesmu. Ti bi trebalo da sviraš malo tamburu, umesto što veslaš. Ćuti! – dobacio je Bosanac. 

Saša je objasnio da je Mili navijao da bude 5 glasova ne bi li ostavio više prostora za prolaz njegovih kandidata, sa čim se Mili nije složio, tvrdeći da su njegovi večeras nepravedno ispali. 

Em sam dobio sve nule, em ste vi svi maliciozni – dobacio je. 

Završnu reč imali su mentori, a Boske nije mogao a da ne odgovori Miliju. 

– Ja te više ne mogu braniti, jer si ti dovoljan sam sebi. Nije strašno kad znaš koliko ne znaš, ali je strašno kad insistiraš na tome koliko ne znaš. Nije loše slušati i naučiti nešto, ali gospodine Popoviću Vas treba izmisliti i čuvati jer Vi ste stvarno majstori. Čestitam za ovaj šou  – zaključio je Bosanac. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić