Kandidat iznenadio Mariju pitanjem, svi zatečeni: „Red bi bio da budem na sceni“

ipiccy image 5 3

Dva momka istih godina, Mirza Pandur iz Sarajeva i Dino Suljić iz Zenice ukrstili su večeras glasove, a kkako je Saša Popović primetio našla su se na sceni dva dobra kandidata u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“.

Kandidat iznenadio Mariju 5

Prvi takmičar je odlučio da nastupi sa pesmama „Apsolutna ljubav“ od Miligrama i „Ljuljaj me nežno“ od Olivera Mandića za koje je dobio svega 3 glasa, a kako je nastiupao pogledajte u videu ispod.

Za razliku od njega Dino je izveo „Utorak“ od Petra Graše i „Kosa do ramena“ Dženana Lončarevića i sa 5 glasova žirija izborio plasman u dalji krug takmičenja. Njegov nastup možete da pogledate u videu ispod.

Prva je reč dobila Ana Bekuta, koja je istakla da je ranije radila sa prvim kandidatom.

-Mirza je bio kod mene ali nismo imali sreću da se sretnemo. Meni se i dalje dopada kako pevaš, sa malim tehničkim oscilacijama koje ćeš verujem ispraviti – rekla je Ana.

Kandidat iznenadio Mariju 8

Aleksandar Milić Mili dao je svoj sud, a poseban značaj je imalo i to što je prvi takmičar izvodio upravo njegovu pesmu.

-Mislim da Mirza ima to što je Ana rekla. Ove pesme si doživeo na drugačiji način. Treba da ih moćnije, a smirenije ih pevati – istakao je Mili, dok se njegov kolega Đorđe David osvrnuo na čisto pevanje.

-Mirza, nauči pevačke deonice. Ideš u baraž, pojma nemaš šta se peva kada je u pitanju druga pesma koju ćeš izvoditi u baražu. Molim te, poslušaj to na telefonu – rekao je Đorđe i obratio se drugom kandidatu:

-Sem dve pojave nosa meni si fenomenalan.

Kandidat iznenadio Mariju 1

Dragan Stojković Bosanac insistirao je da dobije reč, a ubrzo se pokazalo i zbog čega.

-Ja bih pohvalio drugog kandidata, stvarno je bio izvanredan. I gospodina Fuada Kasumovića, gradonačelnika Zenice da pozdravim koji okuplja svako leto estradu – ispričao je Boske a takmičar je odgovorio da za Novu godinu imaju dragu gošću Mariju Šerifović u njihovom gradu.

-Čekaj Maro, pa ti onda treba najviše da ga pozdraviš? – upitao je Popović Mariju koja je potvrdila da je sledeće sedmice u Zenici, a Bekuta je imala sjajnu poruku:

-Ja ga pozdravljam za narednu godinu – rekla je Bekuta što je izazvalo smeh i aplauze u studiju.

Kandidat iznenadio Mariju 2

Voditeljka Sanja Kužet upitala je takmičara da li će biti na Marijinom koncertu u Zenici, a on je šokirao odgovorom.

-Pa ako me Marija pozove, na sceni da budem. Red bi bio – rekao je Dino, a Marija je ostala zatečena.

-Jel’ ti pevaš negde za Novu godinu? – upitali su i Popović i Marija.

-To je tajna, ali za vas bih učinio presedan – rekao je kandidat.

Kandidat iznenadio Mariju 10

Marija je obećala da će razmotriti njegovu ponudu, krenuo je žamor, a Popović je insistirao da se isključi mikrofon žiriju.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić