Login/Registracija

KAKVO IZNENAĐENJE Arminu se na sceni pridružili takmičari iz grupe, a kada je Jelena zaigrala sa svojom učenicom zavladala je TOTALNA EUFORIJA (FOTO)

Četvrtfinalnu emisiju počeo je duel između Armina Jusufovića, kandidata Marije Šerifović i Katarine Jovanović, Jelenine takmičarke. Armin se predstavio pesmama „Veruj u nas“ od Adila i narodnom pesmom „Đurđevdan“, dok je Katarina otpevala numere „Lepi moj“ Snežane Đurišić i „Žene vole dijamante“ Jelene Karleuše. Žiri je i jednom i drugom kandidatu dao pet glasova, ali je u preglasavanju ipak pobedila Katarina, koja se plasirala direktno u polufinale.

Svi u studiju su se oduševili kada su se Arminu u drugoj pesmi na sceni pridružili ostali takmičari iz njegove grupe, prateći ga na instrumentima. 

Još veće oduševljenje je zavladalo kada se na bini pojavila Jelena Karleuša, koja je zajedno sa svojom kandidatkinjom odigrala drugu numeru, inače njenu pesmu „Žene vole dijamante“.

Komentari žirija su bili pozitivni, a svi se se nasmejali kada je Đorđe David rekao Katarini da je toliko dobra riba da je Jelenu na sceni primetio tek 20 sekundi kasnije. 

„Katarina, ti si moj ponos. Ti si inače u jako teškom životnom periodu, kao i ja, ali si sve ovo iznela kao pravi profesionalac“, pohvalila je Jelena svoju učenicu. Marija je takođe poručila Arminu da je zadovoljna njegovim nastupom i da smatra da za njega neće biti problema u baražu.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić