Login/Registracija

KAKVI TRBUŠNJACI: Kaća Grujić objavila sliku sa treninga i oduševila izgledom (FOTO)

Katarina Grujić porodinala se pred kraj prošle godine, a samo nekoliko meseci nakon porođaja prevačica je oduševila izgledom i trbušnjacima na kojima bi joj svaka devojka pozavidela.

Kaća po svemu sudeći ne izlazi iz teretane i vredno se priprema za leto, te je ako je suditi po fotografijama već sad u top formi.

Osim što trenira, Katarina je i ljubitelj zdravog načina života, te vrlo pazi kako se hrani, a nedavno je ispričala i kako je tako brzo nakon porođaja uspela da dovede liniju do savršenstva.

– Ugojila sam se nekih 14 kilograma u trudnoći što mislim da je sasvim normalno, žena koliko god da se ugoji u trudnoći je normalno. Šta god da ti se jede treba da jedeš. Tako sam i ja radila, ali sam ja neko ko voli zdravo da se hrani, nije mi bilo teško da skinem kilograme, jer sam počela rano da treniram – rekla je Katarina.

– Ne pamtim kad sam poslednji put okusila picu, testo ili brzu hranu. Doduše, ne volim slatkiše i jednom u mesec dana pojedem kolač ili čokoladu. U redu je prekršiti zdrav način ishrane jednom u dve nedelje, ali ne i svaki drugi dan, jer onda nema efekta! Nikad ne jedem kasno noću, večeram najkasnije do 21 sat – objasnila je Kaća.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić