Login/Registracija

KAKVA TRANSFORAMACIJA: Zvezda Granda više ne izgleda isto, fanovi podeljeni: „Podsećaš na Bekvalčevu“

Ajšu Kapetannović upoznali smo i zavoleli kada je sa svega 14 godina zakoračila u svet estrade, a danas ova zvezda „Granda“ nije ni nalik onoj devojčici koja je nekada plenila svojom nevinošću, zbog čega se nedavno našla na meti kritika (VIŠE O TOME OVDE).

Ipak, velike promene u izgledu ove talentovane pevačice prepisujemo tome što je od njenog pojavljivanja do danas prošlo 7 godina, a sad nas je ponovo iznenadila novom promenom koja je izazvala ogromnu pažnju na društvenim mrežama. 

Naime, fotografijama sa novom bojom kose privukla je lavinu reakcija. Ali dok su jedni komentarisali da joj plava odlično pristaje i da je promena pun pogodak, bilo je i onih kojima se više dopada kao crnka. 

– Nova plavuša je u gradu – poručila je pevačica u opisu fotografije sa novom frizurom, a ubrzo zatim podelila je još nekoliko objava. 

„Podsetila si me na Natašu Bekvalac“, „Goriš, lutkice“, „Odlična promena“, glase komentari podrške za Ajšinu promenu, dok ima i onih koji smatraju da joj plava uopšte ne stoji.

„Na šta ličiš?!“, „Od onakve lepote – šta napravi?“, „Bez veze“, neki su od komentara ispod pevačicinih novih fotografija kojim se pohvalila na Instagramu. 

Podsetimo, Ajša se nedavno našla na meti žute štampe  i osude da se izoperisala i da svojim novim imidžom sve više podseća na današnje starlete, zbog čega je rešila da presavije tabak. 

– Vređaju me naslovi kao što je ovaj poslednji da pucam od silikona i slično. Sulude su mi takve tvrdnje bez ikakvog dokaza. Smeta mi jer me stavljaju u isti koš sa starletama i samim time menjaju mišljenje narodu koji me prvenstveno voleo zbog mog glasa i karaktera koji se nije promenio. Spomenula sam ovo za starlete jer u tekstu piše kako izgledam kao današnje starlete. Da se razumemom, nemam apsolutno ništa protiv estetskih operacija, niti mislim da je ijedna žena bila slavna ili ne, primorana da govori o potpuno privatnoj stvari, ali ja sam neko ko ne podnosi laži, pogotovo zlonamerne – istakla je Ajša za Grand Online. 

Ajša je pre osam meseci na svet donela dečaka kom su ponosni roditelji dali ime Kan, a svoj život nastavila je u Nemačkoj. Nedavno je najavila veliki povratak na scenu, te nije ni čudno što je odlučila da na vreme misli o vizuelnoj transformaciji.

– Već sam počela da pravim planove za povratak na scenu i u potražnji sam za dobrom pesmom, nadam se da ću do proleća naći pravu. Za sad tražim brži narodnjak, pa ćemo videti. Jako se radujem – istakla je pevačica. 

POGLEDAJTE I

Zvezda Granda progovorila o PAKLU kroz koji prolazi: „Dosta je, ne volim konflikte, ali VREĐAJU ME“

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić