Login/Registracija

KAKVA SLUČAJNOST: Pojavile se ISTO OBUČENE, pa ISTU SUDBINU podelile i na sceni!

Dijana Čobić, Jelenin kandidat i Magdalena Kostić iz Aninog tima, ukrstile su svoje mikrofone u ovom duelu.

Pesme „Jedanaest“ Marije Šerifović i „Čaje Šukarije“ Usnije Redžepove, našle su se na Dijaninom repertoaru, dok se Magdalena u dogovoru sa svojim mentorom odlučila za narodnu pesmu „Ah, što ćemo ljubav kriti“ i „Imam pesmu da vam pevam“ od Lepe Brene i Slatkog greha.

Iako su mentorke bile razigrane i jako ponosne, žiri ni ovim duelom nije bio oduševljen, pa im je dao po tri glasa.

Ono šo je svima zapalo za oko jeste to što su devojke imale skoro identičnu odevnu kombinaciju, a nisu se dogovarale.

Marija je prva započela i obratila se Dijani – Ti si jedno mlado talentovano dete, međutim nisi dovoljno zrela za ovu prvu pesmu. Ja te gledam, pružam ti svu svoju snagu, moć, energiju, daj mi gas, daj mi emociju, daj zategni. Nije to sve izašlo. Tačno se vidi da se nisi dobro snašla.

Saša je dodao – Dali ste mi tri tri, ili jedna da prođe ili nijedna, videćemo.

Mili je glasao za obe takmičarke – Ja smatram da ima materijala da se ide dalje, ali za obe je odabir prve pesme bio pogrešan. Nisu to pesme za vas. Može ići dalje, ali mnogo pažljivije.

Bosanac se složio sa Milijem, a onda su se on i Viki osvrnuli na svoje kandidate koji nisu prošli, a bili su bolji od ovih kandidata.

Viki je prekinula Bosanca u komentarisanju i uvredljivo pitala Milija – Da li ti čuješ falš? Obe su bile falš.

Budući da je bila zanimljiva tema, Popović je svakog člana žirija posebno pitao da li su devojke zaista falširale, a svi do jednog su podržali Viki i odgovorili potvrdno.

– Nisu bile falš i gotovo – istakao je Mili i dodao da je druga kandidatkinja imala samo jednu grešku koju je odmah ispravila i to je sve. 

Viki je rekla da bi u tom slučaju ona jako volela da čuje isto kao i on.

 Mili ti ne čuješ definitivno – obratio mu se Bosanac na kraju svog komentarisanja, a glasove nije dao jer je, po njegovim rečima, sve bilo nakaradno.

Đorđe je bio kratak i izjavio – Ove dve kandidatkinje bi bile pojedene za doručak u petom krugu i smatram da ih toga treba poštedeti!

Složili su se i ostali. Mentorka Ana za svoju takmičarku je rekla da su besumično vežbale, ali da je prvi put čula tremu kod nje – Neka Saša odluči i reši, ali ne treba se baš u zube gledati jednom kiksu.

I Jelena je pričala samo o svom kandidatu i rekla da ona ima samo 16 godina, ali da nema većeg talenta od Dijane – Ona je kao bokser Tajson koji je bio vrhunski sportista, ali morao je da se pojavi pravi pedagog, sportski kak obio on bio šampion.

Uz to je rekla da imaju problem komunikacije i da nisu u mogućnosti bile da rade, ali da veruje da može mnogo da postigne. Sve je ostalo na Popoviću da odluči. Budući da može samo jedan kandidat da prođe, on ih je uporedio sa mnogim kandidatima koji nisu prošli, te smatra da nema potrebe nijedna od njih da prođe.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: K. Stanković