Login/Registracija

KAKVA BOMBA: U takmičenju kuburila sa KILOGRAMIMA, sada pokazala IZVAJANO TELO (FOTO)

Kada se prvi put pojavila u takmičenju “Zvezde Granda“ Ivana Bogićević odlučila je da se reši viška kilograma sa kojim se godinama borila, kako zbog zdravlja tako i zarad karijere pevačice o kojoj je oduvek maštala.

Za manje od godinu dana lepa plavuša oslabila je čak 22 kilograma pa se na Gradovoj sceni pojavila kao potpuno nova osoba, a njen trud pohvalili su svi članovi žirija.

Bila sam u svom svetu, depresiji. Ranije me je pogađalo kad čujem negativan komentar. Smatrala sam sebe nebitnom u ovom poslu, a danas može Jelena Karleuša da stane pored mene, osećaću se kao ona, možda čak i bolje- otkrila je Ivana nakon što je oslabila.

Provokativnim stajlinzima kojima je isticla novu liniju, plenila je na velikoj sceni, a pripadnicima jačeg pola mamila je uzdahe svakim novim pojavljivanjem.

Ipak, do danas su svi mogli samo da nagađaju kakvo bombastično telo se krije ispod garderobe, a sada je Ivana odlučila da na svojim mrežama konačno pokaže kako izgleda uz kupaćem.

Ona je doputovala na crnogorsko primorje, tačnije u Budvu gde će odmarati tokom narednih dana, i tom prilikom okačila video sa plaže u kome se vidi njena savršena figura.


Prava bomba zar ne?

Foto: Instagram/ Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac