Login/Registracija

KAKAV POVRATAK NA MALE EKRANE Žestoka BORBA mentora, ali jedan član žirija večeras nije slavio (FOTO)

Znamo da smo vam nedostajali tokom ova dva meseca, koliko se nije emitovao šou „Zvezde Granda“. Zato smo puni elana krenuli u nove radne pobede i biranje potencijalne zvezde među talentovanim takmičarima popularnog šou programa.

Dobro poznata ekipa, koju čine Jelena Karleuša, Dragan Stojković Bosanac, Ana Bekuta, Đorđe David, Marija Šerifović i Viki Miljković, ove subote imali su pojačanje koje su činili Goca Lazarević i Nikola Rokvić koji su došli da podrže svoje takmičare.

Pevački okršaj bio je žestok, a borba mentora još žešća jer je večeras bilo presudno ko će se u velikoj završnici drugog kruga plasirati u naredno kolo. Led je probio Mahir Mulatović iz Gračanice koji je već na početku pokrenuo žustru raspravu sa Karleušom, koja mu je poručila da će prevrnuti ako prođe dalje, na šta joj je takmičar žestoko odgovorio da to može da učini odmah.

Ipak, strasti su se smirile već sa dolaskom naredne takmičarke, koja pevački nije oduševila žiri, ali je lepotom i visinom raspametila Karleušu, pa joj je poručila da može da parira voditeljki Sanji Kužet.

Svoj talenat na velikoj sceni pokazao je Jusuf Šingoli, a dobili smo i novog naslednika Darka Lazića, za kog je Šerifovićeva prokomentarisala da je neverovatno hirurški precizan.


Pravi šou nastao je tokom predstavljanja prave šmizle Milice Ranković koja je pesmom „Romale, Romali“ podigla na noge ceo studio. Zaigrala je diva, zavrcakala Bosancu ispred nosa usled čega umalo nije doživeo infarkt.

„Boske odlepio“, vikao je Džordž, dok se ostatak članova žirija valjao od smeha.

Posle dobre zabave u studiju, usledila je dobra rasprava žirija koju je izazvala Dragana Jović iz Toronta. I dok je Karleuši ova takmičarka bila dosadna, ostatku žirija se dopala. Džorž je prokomentarisao da je dobra riba, ali pop diva smatrala je da je takmičarka uzaludno dolazila iz Toronta u Beograd. Kako se komentarisanje završilo, pogledajte OVDE!

Bosanac je večeras bio na krilima sreće, jer je njegov takmičar dobio pet „da“, a ponosna na svoju takmičarku jer je smršala 35 kilograma bila je Marija Šerifović, koja je na kraju slavila i šest glasova Krstinje Matanović (VIŠE O TOME OVDE). 

Da je izgled takmičarke veoma bitan za šou biznis, dokazala je Ivana Boćević iz Ugrinovaca koja je svojim izgledom zaludela žiri, te joj je JK poručila da je prava seks bomba. Ipak, neki takmičari su se pokajali pri odabiru mentora i to je jedan od njih javno priznao i šokirao žiri, a ko je pogrešio što je uzeo Rokvića, saznajte OVDE!

Pojedini takmičari imali su tremu na Grandovoj bini, pa nisu uspeli da pokažu svoj maksimum. Jedna od njih je 16-godišnja Julija Mihajlović koja je pokušala da pokaže svoj talenat, ali se njeno ponašanje na sceni nije se dopalo Mariji.

„Što si ti došla, ako ne da me zabaviš i da te slušam?! Bila si nezainteresovana“, bila je oštra Šerifovićeva, a ostatak žirija složio se da nije uspela da „gori“ jer nije bila koncentrisana na nastup. 

Ali jako koncentrisan i spreman za dobru zabavu bio je Hanad Džehverović koji je podigao ceo studio na noge. Zbog neverovatne energije koju je doneo žiri ga je uporedio sa najvećim MMA borcem. Još jedno poređenje palo je večeras u „Zvezdama Granda“, a reč je o Mariji Šerifović i Maji Đorđević, za koju je evrovizijska pobednica rekla da je najbolje otpevala njenu pesmu „11“, što se nije dopalo JK. Šta joj je diva poručila, saznajte OVDE!

Ali po meri i kriterijuma stručnog žirija bila je 16-godišnja Sofija Đekić iz Smedereva koja je „oduvala“ konkurenciju u drugom krugu. Talentovana devojčica oduševila je sve izvođenjem pesama „Mojoj majci“ i „1003“, a nakon njenog nastupa žiri je ostao gotovo bez teksta. 

Čini nam se da je u večerašnjoj epizodi pevačko nadmetanje kandidata bilo u senci borbe mentora, a jedan od njih ostao je uskraćen za slavlje u velikoj završnici drugog kruga. Đorđe David večeras nijednog svog takmičara nije poslao u treći krug, ali zato se Marija okitila titulom „pobednice“. 

I na kraju je situacija sledeća, ovo su mentori i njihovi kandidati koje ćemo gledati u trećem krugu:

Ana Bekuta: Jusuf Šingoli, Ivana Bogićević

Marija Šerifović: Mahir Mulalić, Krstinja Todorović, Maja Đorđević i Hanad Džehverović

Jelena Karleuša: Sofija Đekić

Viki Miljković: Dragana Jović

Dragan Stojković Bosanac: Nikola Petraćković

Nikola Rokvić: Marko Šišljagić

Goca Lazarević: Miodrag Đokić 

Foto: ZK.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić