Login/Registracija

KAD ROKER ZAPEVA TOMU: Hanad Džehverović ODUVAO OVAJ HIT, fanovi hoće još (VIDEO)

Od kada se završilo takmičenje, svi učesnici „Zvezda Granda“ rade punom parom na nastupima koje održavaju i po nekoliko puta nedeljno, a koliko prave dobru atmosferu svedoče i velike količina bakšiša kojima ih gosti nagrađuju.


Dobri nastupi iziskuju i mnogo vežbanja, a Hanad Džehverović je sa svojim pratiocima podelio i kako izgleda jedna od njegovih proba.

Na veliko iznenađenje mnogih, roker se ovog puta pripremao uz pesmu legendarnog Tome Zdravkovića, za koju je pobrao sve pohvale pratilaca.


– Radimo probu, skidamo neke pesme, hajde reko nešto da snimimo, i prva pesma koja mi je pala na pamet je ova, i tako je snimimo ono “na prvu”, ispalo je super, šta vi mislite?– napisao je pevač u opisu ovog spontanog snimka.

……

„Mislim da si top“, „Vrh“, „Sjajni ste“, samo su neki od komentara oduševljene publike koja je tražila da im i ubuduće snima ovakve videe.


Podsećamo, Džehverović je muzikom je počeo da se bavi kada je imao 16 godina, osnovao je bend i, kako kaže, išao je od lokala do lokala kako bi uspeo da dogovori sa gazdama lokala da sa svojim bendom svira za džabe, jer je imao jedan cilj, a to je da se njegov trud vidi, a glas čuje. – Danas često čujem one koji počinju da se bave muzikom da neće da pevaju ispod neke cene, meni to nije bilo na početku važno uopšte. Nije me bilo sramota da idem od lokala do lokala samo da nas angažuju. Sećam se da smo dogovorili sa gazdom lokala i rekli mu da sviramo samo rokenrol, i to je trajalo godinu dana. Potom nam je prišao i rekao da ubacimo malo i narodne muzike, odlučili smo da ubacimo nešto što je nama blisko, nešto od Pejovića i Lukasa. I tada sam dobio prvi bakšiš i bilo mi je jasno da moram da menjam repertoar, ako želim da živim od muzike- ispričao je nedavno za „Život priča priče“.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović