Login/Registracija

Jovana Pajić „zapušila usta“ svima koji je kritikuju zbog mršavosti (VIDEO)

Članica benda „Ministarke“ Jovana Pajić izdvaja se ne samo svojim talentom, lepotom i harizmom na javnoj sceni već i jedinstvenim stilom. Popularna pevačica otkrila je u emisiji „Grand magazin“ da pored velike armije fanova koji joj daju veliku podršku, postoje i oni kojima se njen izgled ne sviđa i koji je često „osuđuju“ njenu mršavost. 

……


„Ljudima smeta moja mršavost i svi se usuđuju da komentarišu, a ne shvataju da je to identičan problem kao gojaznom da smrša. Dakle, kad ocenjujete nečiju mršavost ne mora nužno da znači da je izbor nego da je problemčić“, otkrila je Jovana u „Grand magazinu“. Na pitanje da li odgovara na takve kritike koje joj upućuju na društvenim mrežama, pevačica kaže da im uzvraća skoro istom merom. 

……


„Izdvojim na njima njihovu najveću manu – veliki nos, ćelavost, kvaran zub i onda ja to isto kažem njima i onda se svi odjednom zaprepaste, uvrede i pocrvene. Samo da bi im pokazala kako to zvuči kad uradiš drugome jer moja mršavost nije moj izbor, to je moja građa i ja imam 51 kilogram od šestog razreda osnovne škole i to ne mrda“, rekla je Jovana i poručila svim devojčicama koje su sad u pubertetu i koje se tek razvijaju da ako budu mršave kao što je ona da znaju da je to takođe u redu jer će biti autentične i drugačije. 

„Važno je u tom adolescentskom periodu da zavolite sebe kao što sam ja uradila i onda ćete voleti sebe kao da ste najzgodnije na celom svetu“, poručila je između ostalog članica benda „Ministarke“. 

Pogledajte šta je još Jovana Pajić ispričala u emisiji: 

https://youtube.com/watch?v=tyXc1lSompU%3Fstart%3D6926