Login/Registracija

JK zapretila takmičarki: Moraš da postaneš mega zvezda!

Dušica Tričković učesvovala je u duelu u četvrtom krugu „Zvezda Granda“ sa Hanom Mašić. Prva se predstavila pesmama „Kuća za spas“ i „Sitnije cile“, dok je Hana izvela numere „Da se opet tebi vratim“ i „Đavo“. Sa sedam glasova Hana je slavila direktan prolazak u peti krug, dok je Dušica osvojila pet glasova. 

„Dušice nisam tebi dala glas jer sve što nam pružaš je lila. Ti stagniraš i mi sad biramo nekog ko će moći da doprinese ovoj produkciji. Hana napreduje, izabrala je jako tešku pesmu Nine Badrić i meni je to bilo super“, rekla je Marija, a onda je Dušica rekla da je razloga zašto je to tako zato što se prošle nedelje udala i nije imala vremena detaljnije da se sprema. 

„Meni je Dušica bila odlična i tačna kao po lenjiru. Čestitam ti na udaji ali veruj mi tvoj novčanik, tvoj profesija, tvoja karijera…“, posavetovala je Jelena, a onda pohvalila Sašu Popovića za sve ono što je do sad uradio u dugogodišnjoj karijeri.

„Hana, ja ću tebe prebiti ako ne postaneš balkanska zvezda! Harizmatična si, mlada, posebna si i rođena si da budeš mega zvezda“, rekla je Jelena i na taj način je zatvorila dalju diskusiju. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić