JK ISKRENA DO SRŽI:“ Znam da budem skot, al’ mi bude žao i POKAJEM SE“

Drugi par koji je večeras stao na scenu jesu Stela Rade (21) iz Jastrebačkog, Hrvatska i Srđan Stanić (18) iz Halmstada, Švedska.

Marijina kandidatkinja Stela otpevala je pesme “Poljubi me“ Nine Badrić i “Mile voli disko“, dok se Srđan iz Milijevog tima predstavio pesmama “Zbog tebe sam vino pio“ Šerifa Konjevića i “Princ na konju belom“ Šabana Šaulića.

Stela Rade osvojila je maksimalnih šest glasova, dok je Srđan osvojio pet, takođe dovoljnih za prolazak dalje.

– Prvi kandidat odlična prva pesma, Brenina pesma mlaka, vodi računa. Jeste šest glasova, ali vidi se da se nije nadala. Ali baš pevaš muzikanstki- rekao je Bosanac, pa se osvrnuo na Srđanovo pevanje- Bio si fenomenalan i povukao sam glas samo zbog kraja pesme, šteta.

– On je prvu pesmu bio lep i korektan, ali drugu…Ozbiljan repertoar, i oduševio si me u drugoj pesmi, nisam ni čula kraj, jer sam ja pevala sa njim u glas- rekla je Viki drugom kandidatu.

Kako je Stela, koja inače više peva pop muziku odabrala Lepu Brenu, Sašu je zanimalo kako će u njenom rodnom gradu regaovati na tu pesmu- Kako god da reaguju, ja to ne delim, vaša i naša glazba. Ja volim to i to je to- odgovorila je Rade.

800038f5fc55038e7600e5d83fb981cecbea8b7d

Jelenu je oduševila ova rečenica kanidatkinje pa joj je u putila pregršt komplimenata- Bravo devojko! Za stav, samo rečenicu za mišljenje. Oduševila si me kako razmišljaš i kakav stav imaš sa 21 godinu. Sa druge strane, Srđane, ti si otkrovenje. Sa samo 18 godina tako hladnokrvo i samouvereno stupaš na scenu. Iako ja ne osećam ove pesme, bio si top.

Saša Popović je zatim iskoristio priliku da podseti Jelenu da je jedna od pesama koju je kandidat pevao od Šerifa Konjevića, koji nju strašno voli- Šerif je pravi gospodin! Ja se nadam da ćemo se videti uskoro– rekla je diva, na šta je Saša odgovorio- Letos sam ga zvao u Opatiju ali nije hteo da dođe jer nema tebe.

– Pa nisi me ni zvao ove godine. A ne bih ni došla jer nema jahte– rekla je JK, na šta je Popović odgovorio- Ima jahte, bila celo leto. -Znači slagao si me da si prodao- iznervirano je odgovorila pevačica, a onda se prisetila situacije sa Šerifom.

041bf460ab93f43ee24e8cab3fedc566956f1be9

-Prišao mi je u Sarajevu u restoranu i rekao “Ja sam onaj što peva džiberske pesme“. Bilo mi je jako neprijatno i porekla sam da sam to rekla, i posula se pepelom. To mi se isto desilo i sa pokojnim Sinanom. Baš znam da budem skot, posle mi bude žao al’ ne mislim loše- rekla je JK, na šta je Marija reagovala- Tebi uglavnom uvek bude žao posle svega što kažeš nakon tri sekunde.

Mili je kao mentor dobio reč za kraj- Stela u tebi čuči toliko energije koja će tek da izađe. Ja mislim da treba da pevaš narodnjake ali tada moraš da goriš. Što se tiče mog Srđana, razneo si bez ijedne greške.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac