Login/Registracija

Jelena Gerbec: Sa suprugom se prepirem oko imena deteta (FOTO)

Jelena Gerbec koja je trenutno u petom mesecu trudnoće uskoro će svom suprugu Vladanu Đorđeviću podariti dečaka. Lepa zvezda Granda juče je saznala pol bebe i podelila srećnu vest na društvenim mrežama. Pevačica otkriva kako provodi dane do porođaja i koliko se ona i njen bračni partner raduju što će uskoro postati roditelji.

Kako se osećaš i da li si srećna što si saznala da ćeš roditi dečaka?

Polako počinjemo i suprug i ja da budemo svesni da sam uopšte trudna. (smeh) Jednom mesečno idem na pregled i te nedelje kada imam zakazan termin kod lekara setim se da ću postati mama i zapitam se da li je to moguće.

U kom si mesecu i kada je termin porođaja?

Trenutno sam u petom mesecu, a termin bi trebalo da bude osamnaestog maja. Zanimljivo je to da je suprugu i meni godišnjica braka petnaestog maja, samo tri dana pre termina, tako da će nas možda čak iznenaditi i na taj dan.

Da li već imate neku ideju za ime detata?

Moram da priznam da smo srećni što je muško i mnogo nam je bilo lakše da smislimo ime za dečaka. Dvoumimo se i dalje kako će se zvati, ali to je trenutno i jedina stvar oko koje se moj muž i ja prepiremo. (smeh)

Kako je u braku i koliko je tvoj suprug uzbuđen zbog činjenice da će postati tata?

U braku je super, jer kada imate pravu osobu pored sebe sve je lako. Kada smo juče bili kod doktora kako bi saznali pol deteta, on je bio nervozniji nego kada smo čekali rezultate testa za trudnoću. (smeh)

 Da li uskoro planiraš da se povučeš i prestaneš sa nastupima?

Radiću do Nove godine, jer mi još uvek nije naporno da pevam. Prva tri meseca trudnoće prošla su bez problema i mučnina, tako da mi nije bilo teško da i dalje nastupam.

Polako se bliže praznici. Šta bi poželela sebi u novoj 2017. godini?

Ova godina je bila divna i mnoge želje su mi se ispunile. U novoj godini mi je najbitnije da porođaj protekne u najboljem redu i da dete bude živo i zdravo.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: M.Jeremić