Login/Registracija

JEDNOM JE BILO DOVOLJNO: Enis Todić NE SME više da gleda ŽIRI, razlog je NEVEROVATAN

Takmičar „Zvezda Granda“ Enis Todić iz Novog Pazara od prvog pojavljivanja kupio je publiku kako glasom, tako i čarobnim osmehom. Međutim, malo ko zna da je delimično psihički nespreman ušao u takmičenje i da se sad, na pragu osmog kruga tek navikava na sve što se oko njega dešava. 

Kako je priznao, bilo mu je drago što je u sedmom kolu bio u duelu sa Željkom Vukčevićem, ali za njegov perfomans na sceni uopšte nije znao.

– Ništa nisam znao šta će da uradi, iznenadio sam se kad sam na sceni video suncobran, fižider….- počeo je da objašnjava takmičar, a na pitanje Voje Nedeljkovića da li postoji mogućnost da i sam u takmičenju priredi neki perfomans, odgovorio je:

– Nisam razmišljao ni o čemu, čak ne znam šta ću da pevam u narednom krugu!

Voja je konstatovao da među takmičarima postoji velika trema koja se oslobađa tek na sredini takmičenja, a potom upitao Edisa kako on doživljava članove žirija i da li prati njihovu reakciju tokom nastupa:  

– Ne smem više da gledam u njih, ne smem da gledam u glasove – rekao je takmičar, a Voja dodao:

– U šta gledaš, u cipele?


– Gledam dole, gledam sa strane, u publiku i super mi je- odgovorio je, što je nasmejalo sve u studiju, ali je takmičar dao i objašnjenje. 

-U drugom krugu sam gledao glasove pa sam baš bio stegnut, nisam znao šta da radim, kako da se ponašam i od tad gledam sa strane – zaključio je Enis.

Foto: Luka/Elena,
Autor: I. Ankić