Jedan samokritičan, a drugi PUN SAMOPOUZDANJA! Evo kako je MLAĐI BRAT SPASIO STARIJEG

Braća Kazići, Aleksandar i Dimitrije podigli su veliku prašinu tokom takmičnja „Zvezde Granda“.

f38be4d5277c99cd17c8f42ffe8c1c54f8d7d17b

Kako zbog scenskog nastupa, kostima, ali i glasovnih mogućnosti publika sa nestrpljenjem čeka ovaj tandem. I dok je jedan skroman toliko da o finalu ne može ni da govori, drugi ima samopouzdanja za obojicu.

– Ja nikad ne očekujem šest glasova, suviše sam samokritičan i prema njemu i prema sebi, ali više prema sebi. Uvek možemo bolje i ovde ima mnogo dobrih pevača – rekao je Aleksandar, a Dimitrije je dodao – Znate za onu izreku – Ne takmičim se tamo gde ne mogu da pobedim. Tu izreku koristim u bilo kom takmičenju bilo koje igre. Ako ne možeš da pobediš, nemoj ni da učestvuješ.

b14654ede9eea1e203609f4679de0f9955fbf6f7

Iako ne liče, mnogi su pomislili da su Kazići blizanci te komentarisali da je dosta blizanaca uspešno na polju muzike. 

– Kad su blizanci u pitanju, oni su sa godinama isti, a kod nas postoji ta razlika od 7 godina. Modernizam i iskustvo. Podelili smo se, ja sam iskusan, a on energičan – rekao je stariji tamičar, dok je mlađi istakao da je brata spasio od takmičenja „Nikad nije kasno“.

Uskoro ćemo brat i ja zajedno kod Žike. Ali kao žiri! Šalim se, moram da kažem da sam ja oduševljen emisijiom „Nikad nije kasno“ i da bih zaista voleo da odem i upoznam sve one vrhunske pevače – rekao je Dimitrije.

Na pitanje da li veruju u pobedu i da li smatraju da će im Saša pomoći u tome, oni odgovaraju – Ako pobedimo, biće da je namešteno jer nam je Saša mentor. A sa druge strane, znamo da je pripremio spektakl za dalje, jer je on mag u našem poslu, tako da ništa nije nemoguće

Foto: D. Milošević,
Autor: K. Stanković