Login/Registracija

„JA OVO NE MOGU“: DO SAD NEOBJAVLJENI SNIMAK Isaka Šabanovića sa audicije (VIDEO)

Kada je prvi put kročio na scenu „Zvezda Granda“, Isaku Šabanoviću desilo se ono o čemu mnogi takmičari i pevači mogu samo da maštaju. Nagla popularnost desila mu se „preko noći“, a čarobna prašina koja se podigla za ovim momkom ne jenjava ni nakon završetka takmičenja.

Međutim, pre samo godinu dana nije ni sanjao da će stići do vice šampionskog mesta i postati jedan od najpopularnijih takmičara ikada, jer kada se prvi put pojavio na audiciji kod Aleksandra Milića Milija toliko se zbunio i rasplakao da je poželeo i da odustane. 


Upravo na njegov prvi i veoma emotivan susret sa „Grand produkcijom“ podsetila ga je ekipa emisije „Zvezde Granda Specijal“ i naravno, ponovo rasplakala. 

– Nemoj molim te samo da puštaš insert- zamolio je Isak voditelja Voju Nedeljkovića, ali prekasno.

– Ne puštam ja ništa, pušta režija, ja puštam ponekad golubove da lete – našalio se Voja i zamolio režiju da emituje Isakovo prvo predstavljanje, što ga je potpuno razorilo i postidelo. 


Na snimku koji je emitovan u emisiji videli smo da se stručnom timu i Miliju predstavio pesmom „Libar“ od Džibonija, a kako je njegovo pevanje bilo prekinuto, takmičar nije mogao da izusti nijednu reč.

–  Dobro, koju si drugu pesmu spremio? Dobar si, šta ti je?! – bio je iznenađen Mili, ali je Šabanović jedva kroz suze odgovorio: 

– E, sad nijednu. Ja se izvinjavam, ne mogu sad. „Da je sreće bilo“, ali ne mogu sad. Ja znaaam, ali sam…

– Jesi se uplašio ili ti nije dobro?– pitao ga je Mili, a Isak je briznuo u plač.

– Ja se na ovo nisam spremao mesec dana, ja se spremam čitavih pet godina da dođem ovde.  Čitav svet mi je otišao u glavu, čitav život mi prođe – iskren je bio Šabanović kog su emocije totalno savladale. 

Tokom emitovanja priloga Isak se prisetio najemotivnijeg i najslabijeg trenutka u životu i na kraju se i u emisiji rasplakao. 

– Sad si me ukop’o, taman sam zaboravio na ovo – rekao je vice šampion i objasnio zbog čega je emotivno doživeo prvo predstavljanje kod Milija.

To je kad dođeš sam vozom za Beograd i hoćeš nekom nešto da objasniš da znaš, a ispadne da ne znaš. I eto, desi se Mili koji te zove i promeni ti promeni život. Hvala ti, Mili- poručio je Isak čiju audiciju možete da pogledate u videu. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić