Login/Registracija

Izrevoltiran Perućica PRETI TUŽBOM: „Moraće DA PLATE“ (VIDEO)

Pevač Ljuba Perućica nedavno je sa svojom lepšom polovinom boravio u Dominikanskoj republici gde je pored uživanja vredno radio i na novom projektu.


Iako je on ljubitelj zime i planine, ovog puta ispunio je želju svojoj supruzi,a ujedno iskoristio priliku i za ostvarenje jedne sjajne ideje.

– Dve nedelje pred putovanje rekao sam svojoj ženi kada već idemo na egzotičnu destinaciju da bi bilo super da imam pesmu u tom fazonu i sam sam napravio pesmu, ali nije bilo dobro (smeh), pa je Milan Miletić uradio tekst. Poneli smo svu opremu tamo pa smo tamo snimili i spot-  rekao je za Grand. Online.


S obzirom na velike troškove snimanja spota na ovako dalekoj destinaciji one je u realizaciju svojih idjea uključio suprugu i prijatelja.

– Nismo vodili nikoga da nas snima jer bi to bilo preskupo. Moja žena je isto bila kamerman i drug koji je bio sa nama i u suštini dobro se pokazao– ispričao je Ljuba.

Tokom odmora svi volimo da se maksimalno opustimo, a Perućicu je taj luksuz koštao povratka prethodno izgubljenih kilograma.

– Nisam se ugojio, smršao sam pre odlaska pa sam tamo malo vratio. Otišao sam sa 100, a vratio sa 102– iskren je bio pevač.


Iako će ovo putovanje pamtiti uglavno po lepim tsvarima jedan nemili događaj ga je posebno izrevoltirao.

– U povratku prvi avion je kasnio pa nismo stigli na drugi avion i ceo dan smo sedeli na aerodromu. Aviokompaniju ću morati da kaznim i moraće da plate to čekanje, jer sam ja platio svoju kartu– jasan je bio Ljuba čiji ceo intervju možete pogledati u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić