Izgubio se od TREME i ostavio Popovića U NEVERICI: Ovako je izgledala POBEDNIČKA audicija (VIDEO)

Dvadesetrogodišnji momak iz Gračanice, Mahir Mulalić, opčinio nas je sve raskošnim, sugurnim vokalom i neverovatnim interpretacijama koje su ga dovele do finala „Zvezda Granda“ i načile ga pobednikom 14. sezone. Međutim, malo ko zna da je njegov put do Saše Popovića i samog Granda bio u više navrata i pokušaja. 

3d8c57f2ac558347aa133f27f40c2aff9fb60083

Prvi put, sa samo 18 godina Mahir je pokušao da osvoji estradnog maga na audiciji u Bosni i Hercegovini, a to je učinio pesmom „Tako lako“ Dženana Lončarevića.  Poprilično mlad, neiskusan i željan da pokaže sve što zna, Mulalić je imao ogromnu tremu, a sve što je želeo da čuje jeste da je ušao u uži krug. 

– Ok, dosta je. Prošao si – poručio mu je na prvoj audiciji čelnik Granda, a ubrzo zatim našao se i u takmičenju, ali je vremenom ispao iz trke najboljih pevačkih nada. 

acbcfabef9e92822722d50cb30fbb1c69d1b5deb

– Videlo se da nisam bio najsigurniji, nigde nisam gledao, samo u pod – opisao je Mulalić svoju prvu audiciju za popularno takmičenje, dok je tri godine posle toga bio sigurniji i spreman da pobedi.  

Naoružao se Mahir strpljenjem, znanjem i veštinom koju je vremenom stekao i sav svoj talenat ponovo pokazao 2017. godine i to izvođenjem pesme svog idola Mirze Selimovića „Boliš me“. 

b4b25a136fae52180ae5f7c3bf8adc1d5560c4eb

– Ok, ti si već bio u takmičenju, koje godine? – pitao ga je tada Popović, a nakon što je potvrdno odgovorio, čelnika Granda zanimalo je i dokle je stigao. 

– Pa do četvrtog kruga – odgovorio je, ali Saša nije mogao da veruje šta čuje, pa je povikao: – Koji? Stvarno četvrti?

Pogledajte kako je izgledalo Mahirovo predstavljanje Popoviću i čelnim ljudima Grand produkcije.

Foto: Z.K.Munja/Printscreen,
Autor: I. Ankić