Login/Registracija

IZA KULISA prvog četvrtfinala- Bekuta BEŽALA od fotografa, Boske stigao UNIFORMISAN (VIDEO)

Znamo da svi sa nestrpljenjem čekate večerašnju emisiju i početak prvog četvrtfinala, a do tada vas mi vodimo kroz dešavanja iza scene!

Ana Bekuta poznata je kao članica žirija koja nikad ne kasni, i uvek rado ispozira fotoreporterima koji čekaju njen dolazak na snimanje, ali ih je ovog puta uskratila za kvalitetnu fotografiju jer je trčeći uletela u studio. Razlog tome bio je početak pljuska koji ju je dočekao u Košutnjaku.


Nešto drugačije odeven nego inače stigao je Dragan Stojković Bosanac. Naviknuti na njegova elegantna izdanja, začudili smo se kada smo ga ugledali u beloj majici krakih rukava dok nismo primetili da je u pitanju bila majica sa porukom. “Pusti me da tečem“ i “Nisam na prodaju“ jesu natpisi koje je Bosanac ponosno nosio kao podršku protiv stavljanja reke Neretvice u cev. Podršku su pored njega dali i ostali članovi žirija ali i voditelji emisije.


Sve prisutne zasenio je dolazak Jelene Karleuše u dugačkoj suknji dubokog šlica, i kratkom pink topu. Za mnoge modne stručnjake ova kombinacija predstavlja pun pogodak, ali ne i za Snežanu Đurišić koja je Jeleninu suknju nazvala zavesom.

Šta se još događalo iza scene pogledajte u videu ispod, a mi vas čekamo večeras kraj malih ekrana da uživamo u spektakularnom početku sedmog kruga!
Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac