Login/Registracija

IZA KULISA: Marija OTELA CECI telefon, Sneža i Mili udarili po TRAČ PARTIJI (VIDEO)

Dolazak članova žirija na snimanje “Zvezda Granda“ uvek izazove veliku pažnju fotografa i novinara, te ni ovog puta čuvena šestorka nije mogla da pobegne od bliceva i škakljivih pitanja.

Najviše pažnje privukao je novi kolačić ove ekipe, Ceca Ražnatović, koja je minutima strpljivo stajala ispred ulaza i pozirala za sve prisutne.


Ražnatovićeva je ponela usku crvenu haljinu od kože, te su je svi čašćavali komplimentima da nikad bolje nije izgledala, međutim na crtu je komotno mogla da joj stane i voditeljka šoa Sanja Kužet koja je sve ostavila bez daha u novoj kreaciji Igora Todorovića koji je oblači od ove sezone.


Sudeći po snimcima na kojima Marija Šerifović i Viki Miljković konstanto đuskaju, biće ovo veoma razigrana emsija bogata brzim pesama koje su odabrali kandidati, a Mara će se toliko uživeti da će joj zasmetati jedan potez Cece Ražnatović.


Naime, dok je Marija igrala, Ceca je koristila svoj mobilni telefon, što je Šerifovićevu izludelo te joj je brzinom svetlosti otela telefon iz ruke i sklonila ga sa strane.


Ništa manje raspoložen nije bio ni produkcijski žiri, pa su kamere našeg portala u nekoliko navrata zabeležile domunđavanja i smeh kod Milija i Snežane.


O čemu tačno radi i šta će se to još dešavati u novoj epizodi saznaćete večeras od 21 čas!

Foto: Z. K. Munja/ L. Cvetković/ E. Srdić,
Autor: T. Bogavac