Login/Registracija

IZ PARIZA ILI PERLEZA? Takmičarka zbunila Bekutu, pa POBEGLA sa scene

Miona Laura Srećković (19) iz Pariza potpuno je zbunila žiri „Zvezda Granda“ svojim poreklom, ali i reakcijom nakon nastupa. 

Naime, ona se predstavila pesmama „Nije nam se dalo“ Maje Marković i „Čuvaj moje srce“ Aleksandre Radović, a nakon pet glasova i njenog predstavljanja, žiri je konstatovao da u takmičenju do sad nisu imali nijednog kandidata iz Francuske, što je zbunilo Anu Bekutu. 

– Nije iz Pariza nego iz Perleza – rekla je Bekuta, a isto je čula i Viki Miljković. Međutim, Voja Nedeljković je razgovorom na francuskom jeziku nasmejao gledaoce i žiri i otkrio da Miona Laura dolazi iz okoline Pariza.

– Odakle su tvoji rodom? – pitao je Saša Popović, a takmičarka odgovorila da joj je tata iz Niša, a mama iz Kruševca, što je nateralo direktora da poruči: – Vidi se da si prava Francuskinja. 

Kako je dobila samo 5 glasova nije imala mogućnost da bira mentora, pa joj je Popović dodelio Đorđa Davida koji je i glasao za nju.

Međutim, umesto da sačeka da čuje komentare žirija, Laura je mislila da je dodelom mentora njen nastup završen, pa je brzo krenula sa scene. Međutim, kada je shvatila da je pogrešila, upitala je zbunjeno da li treba da sačeka. 

– Nikakva reakciija, ni šta si, ni ko si, reci bar nešto, zašto si došla?! – poručila je Marija, a takmičarka odgovorila da se trese od treme i da ne zna šta joj se desilo. 

– Prepala se – rekla je Ceca, a Miona potvrdila da joj nije dobro i da jedva čeka da izađe sa scene jer je pod stresom.  Nakon toga Šerifović ju je zamolila da na francuskom kaže: „Dobro veče, ja sam Laura i ja sam na korak do nevrnog sloma“, što je Miona i učinila.

– Carica si, sad si slobodna– rekla je kroz osmeh Mara. 

Foto: Z.K.Munja/E.Srdić,
Autor: I. Ankić