Login/Registracija

Istorijski rezultat ZVEZDA GRANDA: Najgledanije finale u poslednjih deset godina!

Vikend za nama pamtićemo po rekordnom rezultatu gledanosti „Zvezda Granda“: apsolutno najgledanija emisija u Srbiji, ne samo u odnosu na ostale komercijalne emitere, već i u odnosu na sve emisije Javnog servisa Srbije.

Zvanični podaci agencije za merenje TV gledanosti „Nielsen Audience Measurement“ govore da je sinoć TV Prva imala 33 odsto share-a, što ovo finale „Zvezda Granda“ čini ubedljivo najgledanijim u poslednjih deset godina.


U prilog ovome svedoči i 386.488 glasova, pristiglih za šesnaest finalista koji su se borili za laskavu titulu zvezde “Granda“, a koju je kao pobednik 15. sezone, poneo mladi Nermin Handžić iz Tešnja.


Valja napomenuti i da je mendzment „Grand produkcije“ već obišao nekoliko gradova u zemlji i regionu kako bi se održala audicije za novu sezonu, koja nas očekuje već u septembru.

Za sve one koji nisu bili te sreće da se pojave na pomenutim audicijama, prijave do 10.jula možete podneti putem linka zvezdegranda.online, a zatim popuniti sva neophodna polja koja se od vas traže.

Vidimo se u septembru!

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: Grand.Online