Login/Registracija

ISTORIJSKI DAN U ZVEZDAMA GRANDA: Gore mreže, oglasili se akteri

Danas bismo svi zajedno mogli da pevamo pesmicu i stihove „Danas nam je divan dan, divan dan, našim Zvezdama rođendan“, budući da se ove godine proslavlja punoletstvo prve postave najgledanijeg šoua „Zvezde Granda“. 

Na to nas je podsetila popularna stranica na društvenoj mreži Instagram, Negujmo Srbski, koja je prvoj ekipi takmičara čestitala 18. rođendan.

– Srećno punoletstvo prvoj ekipi Zvezda Granda – stoji u objavi ove popularne stranice. Ništa tu ne bi bilo čudno da admini nisu opisali čuvenu šestorku koja je pre 18 godina žarila i palila scenom. 

– Naši odnosi sa prvom ekipom: Darko Filipović „Dobri smo“, Tanja Savić „Nismo nešto bliski“, Slavica Ćukteraš ne podnosi nas, ja mislim, a mi je volimo baš mnogo#, Steva Anđelković #Dobri smo, volimo se, on nam dođe kao naše neko dete, a stariji od nas 15 godina, uskoto puni 40, vreme leti“, Nemanja Nikolić „Blokirao nas brat, nismo dobri nikako“, Bane Mojićević „Bane kao Bane, dobrućudni, ne možeš biti loš sa njim“ – opisali su admini, a ono što je interesantno jeste da su se, osim vernih fanova, oglasili i nekadašnji učesnici, a danas afirmisani pevači.

To je prvo učinio Steva Anđelković koji je adminima poručio da će ih njegov kolega Nemanja Nikolić odblokirati kad budu pravili koncert, dok se pobednik prve sezone Bane Mojićević slatko nasmejao na ovu objavu i u svoje ime zahvalio se na čestitki. 


Podsetimo, prvi finalisti „Zvezda Granda“ Darko, Bane, Nemanja, Tanja, Steva  i Slavica bili su toliko popularni da je gotovo skoro svaki časopis pisao o njima i objavljivao njihove postere, dok je samo finale, zbog velikog interesovanja održano na tadašnjem najvećem sportskom centru u Beogradu.

U velikoj završnici prve sezone čuveni Tašmajdan bio je pun da igla nije imala gde da padne, a publika je sve vreme bila u transu i zdušno navijala za svoje favorite. Iako je do samog kraja bilo neizvesno ko će odneti pobedu, na kraju je trijumfovao Mojićević. Tada još uvek maloletni Steva bio je miljenik svojih saboraca iz takmičenja, a u finalu je zauzeo drugu poziciju.

Nakon objavljivanja zajedničkog albuma, usledili su koncerti, letnje turneje po crnogorskom primorju, a malo ko zna da su prve zvezde „Granda“ živele zajedno u iznajmljenom, dupleks stanu na Bežanijskoj kosi. Sve dok svako nije krenuo svojim putem, tačnije počeo da radi na solo karijeri.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić