Login/Registracija

ISTI TATA: Voja Nedeljković pokazao sina i emotivnom porukom dirnuo mnoge

Najharizmatičniji voditelj na našim prostorima, Voja Nedeljković, retko eksponira svoje najdraže, suprugu Maju i sina Đorđa, osim kada za to ima odličan razlog. A odrastanje njegovog naslednika i velika matura sigurno su najlepši povod zbog koga je ponosni tata za društvene mreže ispozirao sa svojim jedincem. 

Ovaj veliki dan u domu Nedeljkovića probudio je emocije kod ponosnog tate koji je na dan sinovljeve maturske večeri, osim roditeljske, imao i ulogu voditelja. Tim povodom Voja je pozirao sa svojim naslednikom i uputio mu emotivne reči.

– Počeo sam davne 1991. da vodim program maturskih večeri u hotelu Hayat. Nekoliko godina nisam bio angažovan, ali sve u svemu ispratio sam u novi život oko 25 generacija maturanata. Na sinoćnom balu bio je i moj sin, svršeni srednjoškolac. Kao i ostaloj deci, poželeo sam da se raduju životu, da stiču znanja i veštine, da ih prati sreća, i da se ostanu deca u duši i kada sede vlasi počnu da im se pojavljuju na glavi. Srećno sine!- poručio je ponosni tata, nakon čega su čestitke počele da se nižu. 

Podsetimo, Voja je u 19 godina u braku sa lepom doktorkom Majom sa kojom ima sina Đorđa, a voditelj je u jednom intervjuu otkrio da njegov naslednik ne planira da krene stopama svog oca.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić