ISPRAĆAMO PETI KRUG Evo koji kandidati su se plasirali u četvrtfinale (FOTO)

Večeras se u poslednjoj emisiji petog kruga predstavilo 18 takmičara, a njihov put do četvrtfinala nije bio nimalo lak. Na samom početku emisije imali smo dramu, jer je Marija potpuno pobesnela i bacila svoju stolicu kada je videla na koji način je glasala njena koleginica Viki OVDE.

 Bekuta je tada poručila kolegama da su oštetili njenu učenicu i u nastavku emisije nije štedela kandidate svojih kolega. Ana nije htela da glasa za Marijinog i Jeleninog kandidata kada su se našli u duelu, a Đorđe joj je tada skrenuo pažnju da fokus ipak treba da bude na takmičarima, a ne na mentorima. Ana je tada „pecnula“ Džordža kako se „uvlači“ Jeleni, na šta Đorđe nije hteo da ulazi u raspravu, ali je zato Jelena imala šta da kaže na koleginicin komenatar OVDE.

Žiri izgleda nije mogao da se složi oko više stvari tokom cele emisije, pa je tako bilo i sa Marijinom takmičarkom Džejlom. I dok su neki hvalili njen nastup, bilo je onih kojima se njeno pojavljivanje večeras nimalo nije dopalo OVDE.

Jedna gospođa iz publike je ukrala šou kad je na poziv Jelene Karleuše izašla na scenu, potom joj objasnila mnoge stvari i nasmejala sve OVDE. 

5e08c78ada6c576efd96fa270ad24294a76a71ea

U četvrtfinale zaslužno su prošli Armin Jusufović, Alem Kadić, Darko Kocevski Darinos, Katarina Jovanović, Ognen Zdravkovski, Nevena Stojković, Martinijan Kirilovski, Nevena Stojković Nensi, Filip Pecovski, Džejla Ramović, Aleksandar Radojević i Jovan Pap

IZA KULISA: Jelena žestoko napala Popovića, a pogledajte kako se Đorđe „ispalio“ (VIDEO)

Foto: D.Milošević,
Autor: M.Jeremić