Login/Registracija

ISPLIVAO SNIMAK SA VERIDBE Evo šta je Vanja Mijatović otpevala dečku na dan kad je dobila prsten (VIDEO)

Posle godinu dana veze pevačicu Vanju Mijatović zaprosio je dečko Aleksandar. Preduzetnik iz Trstenika je zvezdu Granda izveo u njen omiljeni grčki restoran, a tokom ručka joj je uručio dva poklona. U prvoj kesici bila je narukvica, a u drugoj se krio verenički prsten.    

„Dok sam se spremala za ručak povodom naše godišnjice za divno čudo obukla sam se u belo (inače sam ljubitelj crnog i non-stop sam u crnom) i tada mi je sinulo da će možda baš tada biti. Vešto je krio i baš sam se iznenadila. Prelep dan zaista, a prsten je baš po mom ukusu“, ispričala je Vanja za „Grand online“. Njih dvoje upoznali su se tako što je pevačica angažovala njegovu firmu da joj preuredi stan. Nakon toga su vrlo brzo počeli da žive zajedno u Beogradu. 

……


Rođena Kraljevčanka otkriva i da bi jednog dana volela da stane na ludi kamen. Na pitanje da li bi volela svadbu po starim srpskim običajima ili modernu kaže: 

„Naši običaji su veoma lepi, ali mislim da će u našem slučaju to izostati. Da budem iskrena još uvek nismo pričali o svadbi i detaljima. Svakako bih volela da naše porodice i dragi ljudi budu tu. Naravno da bih volela da obučem venčanicu, ipak je to poseban dan“.

Inače, Aleksandar u potpunosti razume njen posao i način života. Iako je ponekad prati na snimanje emisija, nije neko ko voli javno da se eksponira.  


……


„Aleksandar je sve što sam oduvek želela od muškarca. On je i romantičan i džentlmen, pomaže mi, podržava, teši, zasmejava… i voli nekako posebno“, kaže sa osmehom. Tokom nedavne promocije duetske pesme koju je snimila sa Gastozom on je ispričao i da Aleksandar nosi kofere i vozi je na nastupe OVDE.

„Da, podržava me i pomaže u svemu ali ne ide na nastupe sa mnom (smeh), to se Gale više šalio. Ne ide na moj posao, kao što ni ja ne idem na njegov“, kaže pevačica koja je već upoznala Aleksandra sa svojim roditeljima. 

„Upoznali su se posle nekoliko meseci naše veze. Poštuju se i gotive što mi je jako važno. Čestitali su kad me je zaprosio i poželeli da bude dugovečno“, rekla je zvezda Granda. 

Pogledajte do sad neviđeni snimak sa veridbe Vanje Mijatović: 

Autor: A. Bakić